Kære gæst,

Velkommen på Helenekilde Badehotel.


HYGIEJNE OG RENGØRING

Vi har håndsprit til fri afbenyttelse på alle værelser, samt i alle fællesområder som reception, restaurant, bar osv. Vi er grundige med afspritning af alle overflader i fællesarealer, samt rengøring af toiletter i fællesområderne. Værelserne rengøres dagligt.


HUSDYR OG ALLERGI

På Helenekilde Badehotel går vi meget op i, at alle vores gæster har det godt. Vi tilbyder alternative menuer til dig med allergener eller særlige behov for speciel kost. Kontakt din tjener og hør nærmere – eller kontakt vores reception på mail kontakt@helenekilde.com før dit besøg.

På Helenekilde Badehotel tager vi hensyn til gæster med allergi overfor husdyr, derfor er hunde og andrehusdyr desværre ikke velkomne indendørs. Hunde er velkomne i snor udendørs – i haven, på terrassen og omkring hotellet


MØDER PÅ HELENEKILDE BADEHOTEL

Det er sikkert at afholde møder og konferencer i mødelokalerne på Helenekilde Badehotel. Alle mødelokaler holdes lukkede for øvrige gæsters færden på hotellet.

Kontakt receptionen på reception@helenekilde.com eller på telefon +45 48 70 70 01, hvis du ønsker at høre mere om lokalestørrelser og hvordan vi kan skræddersy et møde.

For at sikre vores gæster og personale, følger vi nedenstående retningslinjer:
– Der er sprit til fri afbenyttelse i alle lokaler.
– Borde, stole, service og kontorartikler vil være sprittet af ved ankomst.
– Hver deltager får hver især en blok, kuglepen og blyant. Ønskes der andre kontorartikler, henvend jer da venligst i receptionen.
– Ved ankomst bliver I budt velkommen, og I vil blive henvist til jeres mødelokale. Her vil vi gennemgå dagens program og forplejning.
– Al forplejning i løbet af dagen vil blive serveret portionsanrettet. Hvis I ønsker at spise frokosten ude i naturen, så kan vi arrangere picnic kurve til at tage med.

Det er ikke tilladt for mødegæster at benytte sig af stuerne som break out rooms, med mindre det er aftalt på forhånd. Henvend jer venligst i receptionen hvis I ønsker at tilkøbe et break out room.

BOOK TABLE BOOK ROOM