Sikkerhed i Coronatiden

Kære gæst

Velkommen på Helenekilde Badehotel. 

Vi vil fortsat gøre alt, hvad vi kan for at beskytte dig, andre gæster og personale mod coronavirus (COVID-19). I denne tid har vi iværksat en række tiltag således at vores gæster og personale kan følge sig trygge og sikre på Helenekilde Badehotel. Alle tiltag er blevet iværksat ud fra myndighedernes anbefalinger og alt personale har fået uddybende information og instruktioner. 

På denne side finder du opdaterede oplysninger om hvordan vi tackler vores nye virkelighed, hvor COVID-19 er en ubuden gæst samt generel information til dig som gæst på Helenekilde Badehotel. Her kan du måske finde svar på, hvad vi gør for at reducere spredningen af virussen. 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler ligeledes at du holder dig opdateret på COVID-19-udviklingen i Danmark på  www.coronasmitte.dk.


Sikkerhed og sundhed

Vores gæsters og vores personales sikkerhed er vores højeste prioritet, og vi følger derfor myndighedernes anbefalinger og retningslinjer nøje. På Helenekilde Badehotel byder vi alle raske gæster velkommen, men for os er det lige så vigtigt at vores personale er raske. Vi opfordrer derfor alle til at blive hjemme, hvis man oplever symptomer på sygdom – og det gælder både gæster og personale.

Håndsprit er tilgængeligt overalt på Helenekilde Badehotel og bruges regelmæssigt af personalet, såvel som af vores gæster. 

Vi går op i vores medarbejders sundhed og sikkerhed og derfor har vi indført omhyggelige rutiner for at sikre, at ingen kommer på arbejde med det mindste tegn på sygdom.

Hvis du overvejer at booke et ophold på Helenekilde Badehotel, beder vi dig om at blive hjemme, hvis du har symptomer som hoste, feber eller forkølelse. Personalet på Helenekilde Badehotel forbeholder sig retten til at sende gæster hjem, hvis de udviser tydelige tegn på Covid-19. Dette gør vi for at beskytte de øvrige gæster, samt vores personale.


Hygiejne og rengøring

Vi har håndsprit til fri afbenyttelse på alle værelser, samt i alle fællesområder som reception, restaurant, bar osv. Vi er grundige med afspritning af alle overflader i fællesarealer, samt rengøring af toiletter i fællesområderne. Værelserne rengøres dagligt.


Husdyr og allergi

På Helenekilde Badehotel går vi meget op i, at alle vores gæster har det godt. Vi tilbyder alternative menuer til dig med allergener eller særlige behov for speciel kost. Kontakt din tjener og hør nærmere – eller kontakt vores reception på mail kontakt@helenekilde.com før dit besøg.

 På Helenekilde Badehotel  tager vi hensyn til gæster med allergi overfor husdyr, derfor er hunde og andrehusdyr desværre ikke velkomne indendørs. Hunde er velkomne i snor udendørs – i haven, på terrassen og omkring hotellet


Møder på Helenekilde Badehotel

Det er sikkert at afholde møder og konferencer i mødelokalerne på Helenekilde Badehotel. Alle mødelokaler holdes lukkede for øvrige gæsters færden på hotellet.

Kontakt receptionen på kontakt@helenekilde.com eller på telefon +45 48 70 70 01, hvis du ønsker at høre mere om lokalestørrelser og hvordan vi kan skræddersy et møde.

For at sikre vores gæster og personale, følger vi nedenstående retningslinjer:
– Der er sprit til fri afbenyttelse i alle lokaler.
– Borde, stole, service og kontorartikler vil være sprittet af ved ankomst.
– Hver deltager får hver især en blok, kuglepen og blyant. Ønskes der andre kontorartikler, henvend jer da venligst i receptionen.
– Ved ankomst bliver I budt velkommen, og I vil blive henvist til jeres mødelokale. Her vil vi gennemgå dagens program og forplejning.
– Al forplejning i løbet af dagen vil blive serveret portionsanrettet. Hvis I ønsker at spise frokosten ude i naturen, så kan vi arrangere picnic kurve til at tage med.

Det er ikke tilladt for mødegæster at benytte sig af stuerne som break out rooms, med mindre det er aftalt på forhånd. Henvend jer venligst i receptionen hvis I ønsker at tilkøbe et break out room.


GENERELLE RÅD

Vi opfordrer alle vores gæster til at beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

– Vask hænderne ofte med sæbe og varmt vand i mindst 30 sekunder. Brug håndsprit som et supplement.
– Undgå at røre ved øjne, næse og mund
– Bliv hjemme, hvis du er syg
– Ældre og kronisk syge – hold afstand og bed andre tage hensyn
– Host og nys altid i ærmet eller i et papirlommetørklæde


Hilsener fra

Personalet på Helenekilde Badehotel