Booking betingelser & vilkår

Disse betingelser og vilkår gælder for alle reservationer foretaget for at bo på Helenekilde Badehotel, uanset om de er foretaget via vores hjemmeside, via e-mail eller telefonisk. De indeholder vigtig information om dit ophold, og vi beder dig venligst om at læse dem grundigt. Hvis der er noget, du gerne vil drøfte vedrørende din reservation eller disse betingelser, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontaktinformation:

Via e-mail: reservations@helenekilde.com

Telefonisk: +45 48 70 70 01

 


Individuel booking

  • Ved at foretage en reservation hos os her på Helenekilde Badehotel accepterer du vores standard-afbestillingspolitik. For at undgå en afbestillingsafgift svarende til én overnatning per værelse, skal du kontakte os senest kl. 15.00 lokal tid, 5 dage før din ankomstdag.
  • Denne politik gælder for hele det reserverede ophold og er gældende for tidlige afrejser. En sen afbestilling vil medføre en afgift svarende til første nat indkvartering, medmindre andet er angivet.
  • Reservationer, der skal betales med en anden metode end det kreditkort, der er registreret i gæstens navn, skal forudbetales fuldt ud dagen før den reserverede ankomst.
  • Betaling kan behandles via kreditkort eller bankoverførsel. Indtjekningstidspunkt er kl. 15:00 lokal tid. Udtjekningstidspunkt er kl. 11:00 lokal tid.
  • Vores hjem er røgfrit i alle områder. Overtrædelse af denne politik giver ejendommen ret til at opkræve gæstekortet med den ekstra værdi af den pågældende nats indkvartering. Bemærk venligst, at vi kun tillader gæster, der er opført på reservationen, adgang til værelset. Hvis du ønsker at tilføje navne, bedes du informere os på forhånd. Eventuelle ubetalte gebyrer ved afrejse vil blive opkrævet på det garanterede kreditkort.


DIN BOOKING FORESPØRGSEL

Din reservation er ikke fuldstændig, før du modtager et reservationsnummer fra os, hvorefter der vil blive indgået en kontrakt mellem dig og os.

Vi kræver et gyldigt kreditkort (debitkort accepteres ikke) for at garantere og bekræfte din reservation. Hvis du har reserveret et ‘forudbetalt’ værelse, vil dit kort blive opkrævet med den ikke-refunderbare værelsespris, når reservationen er bekræftet. Hvis du har foretaget en anden type reservation, vil dit kort ikke blive opkrævet, medmindre en af de nedenfor nævnte begivenheder indtræffer, f.eks. hvis du annullerer din reservation efter den tildelte tid.

Gruppe-reservation

  • Alle gruppe-reservationer er underlagt en udvidet afbestillingspolitik, afhængig af den specifikke gruppestørrelse og reserverede datoer. En aftale herom vil blive indgået ved bekræftelse af reservationen. Indtjekningstidspunkt er kl. 15:00 lokal tid. Udtjekningstidspunkt er kl. 11:00 lokal tid.
  • Vores hjem er røgfrit i alle områder. Overtrædelse af denne politik giver ejendommen ret til at opkræve gæstekortet med den ekstra værdi af den pågældende nats indkvartering. En liste over værelser skal sendes til vores reservations-team (reservations@helenekilde.com) senest 14 dage før ankomst.
  • Indkvartering, mad og drikkevarer og andre ekstraudgifter skal afregnes i henhold til den kontraktlige aftale, der er specifik for gruppen. Alle gebyrer, der ikke er betalt af gæsterne ved afrejse, vil blive opkrævet på det garanterede kreditkort.


ÆNDRING ELLER ANNULERING AF DIN BOOKING

Hvis du ønsker at ændre din reservation, bedes du kontakte os. Vi vil informere dig om, om ændringen er mulig, og sende dig en bekræftelsesmail, hvis ændringen accepteres.

Vi vil gøre vores bedste for at undgå at skulle annullere din reservation, men hvor det er nødvendigt, forbeholder vi os retten til at annullere din reservation når som helst. I sådanne tilfælde vil vi refundere det fulde beløb, og vi vil ikke have yderligere ansvar i forhold til dig vedrørende annulleringen.

Hvis vi ikke kan foretage den ønskede ændring, eller hvis konsekvenserne af ændringen er uacceptable for dig, kan du vælge at annullere din reservation. Din bekræftelsesmail for reservationen vil angive vilkårene for din reservation og annulleringspolitikken, der gælder for din reservation.

Hvis vi modtager din annulleringsanmodning senest kl. 15 lokal tid, 5 dage før ankomstdagen, påløber der ingen gebyr i forbindelse med din annullering. Eventuelle annulleringsanmodninger, vi modtager efter kl. 15 lokal tid, 5 dage før ankomst, vil medføre et gebyr svarende til en overnatning på det værelse, du havde reserveret. Dette annulleringsgebyr vil blive opkrævet på de kortoplysninger, du har opgivet ved tidspunktet for din reservation. Dette annulleringsgebyr vil også gælde, hvis du ikke møder op til dit ophold på Helenekilde Badehotel, og en forudbetalt reservation vil pådrage sig gebyret for hele opholdet.

Bemærk, at en annullering kun er bekræftet ved modtagelse af annulleringsnummer. En annullering skal bekræftes skriftligt ved at sende en e-mail til reservations@helenekilde.com. En mundtlig annullering er ikke endelig.


CHECK-IND & CHECK-UD

Tidspunkt: Medmindre andet er aftalt, er indtjekning tilladt fra kl. 15.00, og vi beder venligst om, at alle gæster forlader værelset senest kl. 11.00.

Sikkerhed: Af hensyn til sikkerheden og forebyggelsen af svig vil vi bede dig om at bekræfte din identitet ved at fremvise dit pas, kørekort eller anden form for foto-ID ved indtjekning.

Gæster, der rejser fra uden for EU: Hvis du rejser fra uden for EU, er vi ifølge loven forpligtet til at bede om dit pas og stedet for din næste destination ved indtjekning. Hvis du ikke har dit pas, forbeholder vi os retten til ikke at ære din reservation. Vi vil opbevare disse oplysninger i 12 måneder, og vi kan videregive dem til en politibetjent eller anden myndighed efter loven. Vi er forpligtet til at indsamle disse oplysninger i forhold til hver person i din gruppe over 16 år, og vi forbeholder os retten til at nægte adgang til Helenekilde Badehotel for enhver, der ikke er i stand til at give disse oplysninger.

Gæster under 18 år: Bemærk venligst, at alle gæster under 18 år skal være ledsaget af voksne under deres ophold. Vi forbeholder os retten til at nægte adgang til Helenekilde Badehotel for enhver, der er under 18 år.


GEBYRER

Prisen for dit ophold (inklusive moms) vil være den pris, der er angivet, når du foretager din reservation via hjemmesiden, eller som kommunikeret til dig, hvis du foretager din reservation via telefon eller e-mail. Venligst tjek prisen i din bekræftelsesmail. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at den pris, der meddeles dig, er korrekt, men det er altid muligt, at nogle af vores værelsespriser er fejlagtigt prissat. Vi vil bekræfte prisen på dit ophold i vores bekræftelsesmail, så tjek venligst den, når du modtager den, og lad os vide, hvis du bemærker nogen unormaliteter. Hvis der er en åbenlys uoverensstemmelse mellem vores værelsespriser og den pris, der er angivet på vores hjemmeside eller på anden måde kommunikeret til dig, forbeholder vi os retten til at opkræve vores korrekte værelsespriser eller annullere din reservation.

En kreditkort-præautorisation vil blive foretaget ved indtjekning. Alle udgifter, der pådrages under dit ophold, f.eks. mad- og drikkevarer og eventuelle værelsesudgifter, som du ikke har betalt på forhånd, skal afregnes ved udtjekning, hvor du vil have mulighed for at angive en anden betalingsmetode, hvis du ønsker det. Lad os venligst vide inden du tjekker ud, hvis du bemærker nogen unormaliteter i de opkrævede gebyrer, der er knyttet til dit værelse.

Erhvervskort, udstedt inden for eller uden for EU/EØS, og private kort, udstedt uden for EU/EØS, vil blive opkrævet et gebyr, som du kan se på din kvittering. Gebyrsatsen varierer afhængigt af korttypen og oprindelseslandet. Alle transaktioner på American Express-kort er pålagt en ekstra afgift.


DIT OPHOLD

Under dit ophold beder vi dig om at overholde følgende husregler:

Vores værelser: Billederne af vores værelser og faciliteter på vores hjemmeside er kun til illustrative formål. Hver del af Helenekilde Badehotel er lidt anderledes, og dit værelse eller de faciliteter, du bruger under dit ophold, kan variere lidt fra de viste billeder. Din reservation er til en bestemt type værelse, og selvom vi vil forsøge at imødekomme specifikke værelsesønsker, kan vi desværre ikke garantere, at du kan bo i et bestemt værelse under dit ophold.

Mad og drikke: Helenekilde Badehotel tilbyder muligheder for mad og drikke på stedet. Vær venlig at undlade at medbringe udenforstående mad eller drikkevarer, medmindre det er medicinsk nødvendigt.

Støj: Alle gæster opfordres til at respektere vores andre gæster og nærliggende beboere, når de befinder sig på deres værelse, i gangene, på hotellets øvrige områder eller i det omkringliggende område.

Ingen rygning: Rygning er ikke tilladt indendørs på Helenekilde Badehotel på noget tidspunkt, hverken på dit værelse eller andre steder. Helenekilde Badehotel har særlige rygeområder, og vores personale vil gerne vejlede dig om deres placering efter anmodning. Vi forbeholder os retten til at opkræve det kort, du har brugt til at sikre din reservation, et rimeligt gebyr i forhold til specialistrengøring, hvis vi mistænker, at der er blevet røget på dit værelse(r) under dit ophold. Vi forbeholder os også retten til at afslutte resten af dit ophold, hvis vi finder ud af, at du ikke har overholdt vores rygepolitik.

Dyr og kæledyr: Ingen dyr eller kæledyr vil blive tilladt på Helenekilde Badehotel.

Ulykker: Gæster skal straks rapportere enhver ulykke eller skade, de eller deres gæster måtte have, mens de er på stedet, til en ledelsesmedarbejder og i hvert fald inden for 24 timer efter hændelsen. Disse oplysninger er nødvendige for at overholde sundheds- og sikkerhedsforpligtelser samt til forsikringsformål.

Upassende opførsel: Vi beder dig venligst om at respektere vores andre gæster og afholde dig fra enhver upassende, voldelig eller krænkende opførsel og enhver ulovlig adfærd til enhver tid under dit ophold. Vi forbeholder os retten til at afvise dig fra stedet og annullere resten af dit ophold, hvis du ikke respekterer denne politik.

Skader: Vi beder venligst alle gæster om at respektere Helenekilde Badehotels værelser og faciliteter. Hvis der opstår skader på værelset(r) under dit ophold, eller hvis der mangler genstande fra dit værelse(r) ved din afgang, forbeholder vi os retten til at opkræve det kort, du har brugt til at sikre din reservation, et rimeligt gebyr i forhold til sådanne skader og/eller manglende genstande.

Parkering: Der er gratis parkering tilgængelig på Helenekilde Badehotel. Elektriske biler kan oplades mod et gebyr i overensstemmelse med vores reception.

Presse: Helenekilde Badehotel har en streng politik om ikke at udlevere oplysninger til pressen. Gæster vil blive holdt ansvarlige, hvis de videregiver eller identificerer nogen gæster, der er på Helenekilde Badehotel, i pressen eller på sociale medier, herunder Facebook, X, Instagram og personlige blogs. På samme måde skal gæster undlade at identificere eller beskrive enhver privat arrangement, der finder sted på Helenekilde Badehotel.


SKADE & TAB

Vi stiller en pengeskab til rådighed i hvert værelse til opbevaring af personlige ejendele, og der gøres alle rimelige anstrengelser for at skabe et sikkert hotelmiljø. Risikoen for tyveri, skade eller tab af vores gæsters personlige ejendele kan dog ikke fjernes fuldstændigt, og vi anbefaler kraftigt, at du undlader at medbringe værdigenstande såsom smykker eller store mængder kontanter til Sanders. Ledelsen forbeholder sig retten til at nægte opbevaring af personlig ejendom for gæster.

Vi vil ikke være ansvarlige over for nogen gæst for tab, skade eller skade lidt af vores gæsters personlige ejendele. Dette udelukker dog ikke eller begrænser på nogen måde vores ansvar, hvor det ville være ulovligt at gøre det, herunder ansvar for død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed (eller uagtsomhed fra vores ansatte, agenter eller underleverandører) og for bedrageri eller svigagtig fremstilling.


DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi vil bruge de personlige oplysninger, du giver os, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.


ANDRE VIGTIGE VILKÅR

Force Majeure: Helenekilde Badehotel vil ikke være ansvarlig og vil ikke betale kompensation, hvor vi forhindres eller forsinkes i at opfylde vores forpligtelser på grund af en begivenhed uden for vores rimelige kontrol, herunder, men ikke begrænset til, oversvømmelse, jordskælv, mekaniske fejl, IT-svigt, brand, dårlige vejrforhold, terrorhandlinger, gas, vand eller andre forsyningsvirksomheder.

Vi kan overføre denne aftale til en anden: Vi kan overføre vores rettigheder og forpligtelser i henhold til disse vilkår til en anden organisation. Vi vil altid informere dig skriftligt, hvis dette sker, og vi vil sikre, at overførslen ikke påvirker dine rettigheder i henhold til kontrakten.

Hvis en domstol finder en del af denne kontrakt ulovlig, vil resten fortsat være i kraft: Hver af afsnittene i disse vilkår fungerer separat. Hvis en domstol eller relevant myndighed beslutter, at nogen af dem er ulovlige, vil de resterende afsnit forblive fuldt gyldige og effektive.

Selvom vi forsinkes med at håndhæve denne kontrakt, kan vi stadig håndhæve den senere: Hvis vi ikke straks insisterer på, at du gør noget, du er forpligtet til at gøre i henhold til disse vilkår, eller hvis vi forsinkes med at træffe skridt mod dig med hensyn til overtrædelsen af denne kontrakt, betyder det ikke, at du ikke behøver at gøre disse ting, og det forhindrer os ikke i at træffe skridt mod dig på et senere tidspunkt. For eksempel, hvis du ikke betaler en betaling, og vi ikke følger op med dig, men fortsætter med at levere produkterne, kan vi stadig kræve, at du betaler senere.

Lov: Disse vilkår er underlagt dansk lov, og du kan føre retssager i forhold til disse vilkår eller dit ophold på Helenekilde Badehotel i danske retsinstanser. Hvis du bor i et andet europæisk land, kan forbrugerlovgivningen og -reglerne betyde, at du kan føre retssager i det europæiske land, hvor du bor.

Alternativ tvistbilæggelse: Alternativ tvistbilæggelse er en proces, hvor en uafhængig instans vurderer fakta om en tvist og forsøger at løse den, uden at du behøver at gå til retten. Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan vi har håndteret en klage, kan du kontakte den alternative tvistbilæggelsesudbyder, vi bruger. Du kan indgive en klage til Den Europæiske Kommissions platform for onlinetvistbilæggelse (ODR-platformen) om vilkår og klager vedrørende onlinekontrakter. Platformen er tilgængelig på http://ec.europa.eu/consumers/odr/

BOOK BORD BOOK VÆRELSE