Om hotellet

HISTORIEN

HELENEKILDE BADEHOTEL

Helenekilde Badehotel er langt mere end et hotel. Helenekilde Badehotel er mest af alt en stemning, og så er det et hjem. Et hjem der tager imod sine gæster på en uhøjtidelig og afslappet måde. Vi sætter altid gæsten i centrum og fokuserer på den stille luksus, den gode mad og de behagelige omgivelser med plads og udsigt til tankespind.
Helenekilde Badehotel blev oprindeligt tænkt som et privat hjem. Det blev bygget som sommerhus af højesteretssagfører, Hr. Grüner, som forærede det smukke hus til sin hustru i 1896. Allerede efter få år blev det i 1904 konverteret til sommer- og badepensionat og fik navnet Helenekilde Badehotel. Som interessen for Tisvilde og det berømte badehotel voksede, kom den tilstødende sidefløj til i 1968.

Familien Kølpin købte Helenekilde Badehotel og Tisvilde Strandhotel i henholdsvis 2001 og 2006. Begge huse blev i 2008 gennemgribende renoveret af Alexander Kølpin, der nøje har indrettet og bevaret de smukke huse. Alexanders fokus har været at kreere en stemning, som er tro mod stedets naturlige omgivelser og historie, og som samtidig bevarer følelsen af at besøge et varmt, privat hjem. 

BOOK BORD BOOK VÆRELSE