VELKOMMEN TIL VORES MADUNIVERS

KØKKENET OG SMAGEN AF NORDSJÆLLAND

På Helenekilde Badehotel er der to restauranter – Kilden og Haven. Restaurant Kilden er det nye navn til Helenekilde’s klassiske restaurant, hvor morgenmad, frokost og middag serveres med havudsigt – uanset om I vælger at sidde inde i den hyggelige restaurant eller ude på vores smukke terrasse. Kilden’s morgenmad serveres kun for overnattende gæster. Ved frokost eller middag anbefaler vi, at bestille bord i forvejen.

Vores nye uformelle udendørs restaurant ligger midt i Helenekildes hyggelige have. I Haven kan man få en afslappet spiseoplevelse midt i naturen. Vi serverer sunde retter, mad over bål, kaffe og vin.

Når du skal bo eller spise på Helenekilde Badehotel, skal du vise dit coronapas ved ankomst.


Velkommen til Restaurant Kilden

Denne sæson byder vi på nye kulinariske oplevelser indendørs og på vores smukke terrasse med udsigt. På Restaurant Kilden kræses der om maden. Vores kokke gør sig umage med at lave menuer baseret på årstidens friske råvarer og udvælger gerne det, som er produceret lokalt og økologisk. Stilen er moderne nordisk, hvilket på Helenekilde betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer, men med en oplevelse af de danske sæsoner. På Restaurant Kilden serveres frokost, kaffe & dagens kage og middag alle ugens dage. Kilden’s morgenmad serveres kun for overnattende gæster.


Adventsfrokost i Restaurant Kilden

Lad søndagsturen gå til Tisvildeleje og nyd en lækker adventsfrokost på Helenkilde Badehotel – med Danmarks vildeste udsigt.
Vores Køkkenchef sørger for hjemmelavede lækkerier – uanset om du bor på badehotellet eller bare trænger til at blive forkælet.
Se vores frokostmenu 1. + 2. + 3. søndag i advent.Morgenmad

Fra kl. 8.00 – 10.30.
Kilden’s morgenmad serveres kun for overnattende gæster og er inkluderet i dit ophold.


Frokost

Fra kl. 12.00 – 15.00.
Frokost serveres alle dage. Nyd vores smørrebrød a la carte menu eller vores frokostbord med klassiske retter.


Aften

Fra kl. 18.00 – 21.00.
Middag serveres alle dage. Nyd dagens menu og vin menu i vores hyggelige restaurant.


Business

Inviter dine kollegaer eller samarbejdspartnere til en spiseoplevelse i inspirerende rammer.


Velkommen til Haven

Vi har anlagt et helt nyt område i vores have, så vi fremover kan tilbyde udendørs spiseoplevelser til vores gæster. Vores nye udendørs område kalder vi Haven og her serveres sunde retter, som kan spises med fødderne i græsset, mens man nyder den afslappede stemning og naturen. Haven indbyder til uformelt samvær centreret om mad og vin, samt madlavning over åben ild.

Fra den 20. november 2021 holder Haven åbent hver lørdag fra kl. 11:00 – 17:00.
Sidste weekend i november holder vi åbent lørdag fra kl. 11:00 – 17:00, hvor vi serverer hjemmelavet gløgg, æbleskiver, dagens supper og dagens ret. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Ved dårligt vejr er serveringen i Haven lukket, men du behøver ikke gå forgæves, for du er selvfølgelig velkommen indenfor i Kildens Restaurant, såfremt vi har ledige borde.


Spisning til dig og dine gæster, samarbejdspartnere eller kollegaer…
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er katrine-patrick-26-1024x1024.jpg

Private selskaber

Hold selskab eller fest på Helenekilde Badehotel. Vi serverer frokost eller middag med udsigt, så det passer til enhver anledning.


Konferencer og møder

Hold møde, konference eller firmafest i vores smukke omgivelser på Helenekilde Badehotel.