RESTAURANTEN

KØKKENET OG SMAGEN AF NORDSJÆLLAND 

Der kræses om maden på Helenekilde Badehotel. Vores køkken er baseret på årstidens friske råvarer og kokkene udvælger gerne det, som er produceret lokalt og økologisk. Stilen er moderne nordisk, hvilket på Helenekilde betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer, men med en oplevelse af de danske sæsoner. Menukortet skifter hver måned og sammensættes af køkkenchefen. Vi tager også altid gerne forbehold for specielle ønsker, allergier og diæter.

Spis frokost eller middag i vores hyggelige restaurant eller på en af vores terrasser med havudsigt. Restauranten er åben for alle – uanset om du er gæst på badehotellet eller blot trænger til en hyggelig spiseoplevelse ved havet. Helenekilde’s morgenmad serveres kun for overnattende gæster.

Ønsker du at booke et selskab eller har du specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@helenekilde.com  eller +45 48707001.


Morgenmad

Helenekilde serverer morgenmaden i vores hyggelige restaurant og på terrassen med havudsigt fra kl. 8.00 til kl. 10.30. Morgenmad serveres kun for overnattende gæster.

Frokost

Fra kl. 12.00 til kl. 15.00 serverer vi Helenekildes lækre hjemmelavede smørrebrød.

Aften

Fra kl. 18.00 til kl. 21.30 serverer vi lækre a la carte retter. I weekenderne serverer vi også dagens menu med vinmenu. Denne menu skræddersys a chef kokken på dagen og varierer efter sæsonens råvarer.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er katrine-patrick-26-1024x1024.jpg

Selskaber

Hold selskab, møde eller fest på Helenekilde Badehotel. Vi serverer frokost eller middag med udsigt, så det passer til enhver anledning.


Krebsegilde

Traditionen tro inviterer Helenekilde Badehotel til årets Krebsegilde den 13. august 2020. Vi glæder os til at se dig.


Julefrokost

Ryk årets julefrokost ud af de gængse lokaler og drag op til de hjemlige og uforglemmelige omgivelser hos os.


Åbningstider

Restaurantens åbningstider er følgende:

Frokost serveres fra kl. 12.00 til 15.00
Middag serveres fra kl. 18.00 til 21.30
Baren er åben til drinks og snacks fra kl. 10.00 – 23.00
Kaffe og kage fra kl. 12 – 17.00

Ved frokost eller middag anbefaler vi, at bestille bord i forvejen.