VELKOMMEN TIL VORES MADUNIVERS

KØKKENET OG SMAGEN AF NORDSJÆLLAND

På Helenekilde Badehotel er der to restauranter – Kilden og Haven. Restaurant Kilden er det nye navn til Helenekilde’s klassiske restaurant, hvor morgenmad, frokost og middag serveres med havudsigt – uanset om I vælger at sidde inde i den hyggelige restaurant eller ude på vores smukke terrasse. Kilden’s morgenmad serveres kun for overnattende gæster. Ved frokost eller middag anbefaler vi, at bestille bord i forvejen.

Vores nye uformelle udendørs restaurant ligger midt i Helenekildes hyggelige have. I Haven kan man få en afslappet spiseoplevelse midt i naturen. Vi serverer sunde retter, mad over bål, kaffe og vin.


Velkommen til Restaurant Kilden

Denne sæson byder vi på nye kulinariske oplevelser indendørs og på vores smukke terrasse med udsigt. På Restaurant Kilden kræses der om maden. Vores kokke gør sig umage med at lave menuer baseret på årstidens friske råvarer og udvælger gerne det, som er produceret lokalt og økologisk. Stilen er moderne nordisk, hvilket på Helenekilde betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer, men med en oplevelse af de danske sæsoner. På Restaurant Kilden serveres frokost, kaffe & dagens kage og middag alle ugens dage. Kilden’s morgenmad serveres kun for overnattende gæster.


Morgenmad

Fra kl. 8.00 – 10.30.
Kilden’s morgenmad serveres kun for overnattende gæster og er inkluderet i dit ophold.


Frokost

Fra kl. 12.00 – 15.00.
Frokost serveres alle dage. Nyd vores smørrebrød a la carte menu eller vores frokostbord med klassiske retter.


Aften

Fra kl. 18.00 – 21.00.
Middag serveres alle dage. Nyd dagens menu i restauranten eller på terrassen med havudsigt.


Business

Inviter dine kollegaer eller samarbejdspartnere til en spiseoplevelse i inspirerende rammer.


Velkommen til Haven

Vi har anlagt et helt nyt område i vores have, så vi fremover kan tilbyde udendørs spiseoplevelser til vores gæster. Vores nye udendørs område kalder vi Haven og her serveres sunde retter, som kan spises med fødderne i græsset, mens man nyder den afslappede stemning og naturen. Haven indbyder til uformelt samvær centreret om mad og vin, samt madlavning over åben ild.

Haven holder åbent lørdag og søndag. I efterårsferien holder Haven åbent alle dage. Her byder vi på hyggelig efterårsstemning med bål, snobrød, sæsonens varme drikke og behagelige hyggekroge i efterårets flotte nuancer. 

Ved dårligt vejr er serveringen i Haven lukket, men du behøver ikke gå forgæves, for du er selvfølgelig velkommen indenfor i Kildens Restaurant, såfremt vi har ledige borde.


Spisning til dig og dine gæster, samarbejdspartnere eller kollegaer…
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er katrine-patrick-26-1024x1024.jpg

Private selskaber

Hold selskab eller fest på Helenekilde Badehotel. Vi serverer frokost eller middag med udsigt, så det passer til enhver anledning.


Konferencer og møder

Hold møde, konference eller firmafest i vores smukke omgivelser på Helenekilde Badehotel.