RESTAURANTEN

KØKKENET OG SMAGEN AF NORDSJÆLLAND 

Der kræses om maden på Helenekilde Badehotel. Vores køkken er baseret på årstidens friske råvarer og kokkene udvælger gerne det, som er produceret lokalt og økologisk. Stilen er moderne nordisk, hvilket på Helenekilde betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer, men med en oplevelse af de danske sæsoner. Menukortet skifter hver måned og sammensættes af køkkenchefen. Vi tager også altid gerne forbehold for specielle ønsker, allergier og diæter.

Spis frokost eller middag i vores hyggelige restaurant eller på en af vores terrasser med havudsigt. Restauranten er åben for alle – uanset om du er gæst på badehotellet eller blot trænger til en hyggelig spiseoplevelse ved havet. Helenekilde’s morgenmad serveres kun for overnattende gæster.

Ønsker du at booke et selskab eller har du specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@helenekilde.com  eller +45 48707001.


Helenekilde Badehotel holder desværre lukket i øjeblikket, men vores bookingteam arbejder på højtryk og sidder klar til at hjælpe – uanset om du har spørgsmål om ophold, ferie, møde, fest eller bryllup. Book ophold online, skriv til os på kontakt@helenekilde.com eller ring til os på +45 48 70 70 01.

Vi glæder os til snart at byde jer velkommen til weekendophold, sommerstunder på terrassen, brunch, frokost, middag og meget mere.


Morgenmad

Helenekilde serverer morgenmaden i vores hyggelige restaurant og på terrassen med havudsigt fra kl. 8.00 til kl. 10.30. Morgenmad serveres kun for overnattende gæster.


Frokost

Nyd en skøn frokost med udsigt over Kattegat på Helenekilde Badehotel. Vi serverer smørrebrød og sødt fra kl. 12.00 til kl. 15.00 hver dag.


Aften

Fra kl. 18.00 til kl. 21.30 serverer vi a la carte retter, samt dagens 3-retters menu. Menuerne skræddersys af chefkokken og varierer efter sæsonens råvarer. Vi anbefaler sommelierens vinmenu til dagens menu.


Kaffe & Dagens Kage

Hver dag fra kl. 12:00 til 17.00 serverer vi kaffe/the og dagens hjemmebagte kage. Nyd eftermiddagen i restauranten, foran pejsen i vores stuer eller på terrassen.


Brunch & Bobler

Udvalgte søndage i 2021.
Lad søndagsturen gå til Tisvilde og nyd en lækker brunch med bobler i første række på Helenekilde Badehotel.


Dining week I uge 19

Trænger du til en hyggelig spiseoplevelse ved havet? Besøg os til Dining Week i uge 19 og nyd en delikat 3- retters menu.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er katrine-patrick-26-1024x1024.jpg

Private selskaber

Hold selskab eller fest på Helenekilde Badehotel. Vi serverer frokost eller middag med udsigt, så det passer til enhver anledning.


Konferencer og møder

Hold møde eller konference i vores smukke omgivelser på Helenekilde Badehotel.


Gavekort til restauranten

I en tid som denne, kan det være ekstra vigtigt at forkæle sine kære med en ekstra lækker julegave.


Åbningstider

Åbningstider:

Helenekilde Badehotels restaurant holder desværre lukket i øjeblikket. Vi glæder os til snart at kunne at byde jer velkommen igen.

Frokost serveres fra kl. 12.00 til 15.00
Middag serveres fra kl. 18.00 til 21.30
Baren er åben til drinks og snacks fra kl. 10.00 – 22.00
Kaffe og kage fra kl. 12 – 17.00

Ved frokost eller middag anbefaler vi, at bestille bord i forvejen.