Mad & drikke

VORES KØKKEN
Maden er noget af det, der kræses meget om på Helenekilde Badehotel. Alt, der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er moderne nordisk, hvilket på Helenekilde betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer.

Menukortet skifter hver måned og sammensættes af køkkenchefen. Se vores Vinkort.

Ved bordreservationer skriv til kontakt@helenekilde.com – ved bordreservationer på dagen ring til +45 48707001.

Menu

Aftenens menu for juni

Koldrøget færøsk laks – syrlig ærtecreme – brændte ærter – urtesalat

Kvie fra Mangholm Gaard – rød spidskål – små gulerødder – urter

Brunsviger – Remonce – Vaniljeis – Friske jordbær

Osteservering til 120,-

3 Arla unika Oste – Hjemmelavet ristet rugbrød – Helenekilde Kompot

Pris: 495,-

Helenekilde serverer, udenfor højsæson, kun en fast 3-retters med muligheden for tilkøb af vores osteservering. Menuen tager udgangspunkt i lokale råvarer i sæson. Helenekildes opland leverer frisk grønt og kød, og havet Kattegat leverer de friske fisk, der en fast del af vores profil. Vi tager naturligvis hensyn til allergier og diæter.

Helenekilde åbner op for á la carte fra mandag d. 1. juli 2019 og sommeren over.


Frokost på Helenekilde – Smage der vækker minder

Helenekilde Badehotel serverer vores traditionelle og sæsonbetonede frokost alle dage, såfremt hele hotellet ikke er reserveret til private selskaber. Placeringen ved havet med bølgende marker i ryggen definerer en menu med fokus på frisk fisk og årstidens grøntsager. Vi serverer altid en frokost bestående af 5 små anretninger med klare referencer til traditionelle serveringer og tilberedninger.

Menuen skifter fra dag til dag og tager højde for årstidernes skiften og fiskernes fangst. Der vil dog altid være én fiskeservering, én salat og én kød servering og en lun servering.

Vi tager forbehold for små ændringer, da bondens leverancer og fiskemanden fangst spiller en stor rolle i vores menuer. Der tages højde for allergier/diæter, det bedes oplyses ved reservation.

Pris: 295,-

Ved bordreservationer skriv til kontakt@helenekilde.com – ved bordreservationer på dagen ring til +45 48707001.

 Åbningstider

Restauranten på Helenekilde Badehotel er ofte meget velbesøgt. Derfor anbefaler vi altid vores gæster at bestille bord i forvejen, så ingen går forgæves.

Frokost serveres fra kl. 12.00 – 14.00
Middag serveres fra kl. 18.00 – 22.00
(køkkenet lukker kl. 20.30)

Ved bordreservationer skriv til kontakt@helenekilde.com – ved bordreservationer på dagen ring til +45 48707001.

Restauranten er åbent hele året, både til frokost og aften. Når hotellet er lejet ud til selskaber og konferencer holder vi lukket fra udekommende gæster.

Ved større selskaber udenfor sæsonen bedes I kontakte restaurant@helenekilde.com.