VELKOMMEN TIL VORES MADUNIVERS

KØKKENET OG SMAGEN AF NORDSJÆLLAND

Restaurant Kilden og Haven åbner den 22. april 2021.

På Helenekilde Badehotel er der to restauranter – Kilden og Haven. Restaurant Kilden er det nye navn til Helenekilde’s klassiske restaurant, hvor morgenmad, brunch, frokost og middage serveres med havudsigt – uanset om I vælger at sidde inde i den hyggelige restaurant eller ude på vores smukke terrasse.

Vores nye uformelle udendørs restaurant ligger midt i Helenekildes hyggelige have. I Haven kan man få en afslappet spiseoplevelse midt i naturen. Vi serverer sunde retter, mad over bål, kaffe og vin.

Er du i sommerhus i Tisvilde og vil du gerne forkæles lidt ekstra, kan du købe vores delikate smørrebrød som take-away fra torsdag til søndag. Se menu og bestil online her.


Velkommen til Restaurant Kilden

Denne sæson byder vi på nye kulinariske oplevelser indendørs og på vores smukke terrasse med udsigt. På Restaurant Kilden kræses der om maden. Vores kokke gør sig umage med at lave menuer baseret på årstidens friske råvarer og udvælger gerne det, som er produceret lokalt og økologisk. Stilen er moderne nordisk, hvilket på Helenekilde betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer, men med en oplevelse af de danske sæsoner. Vi glæder os til snart at byde jer velkommen til sommerstunder på terrassen, brunch, frokost, middag og meget mere.


Morgenmad

Start morgenen dejligt ud og nyd Helenekilde’s morgenmad i restauranten eller på terrassen.


Frokost

Frokost serveres alle dage fra kl. 12 – 15. Nyd køkkenchefens udvalgte smørrebrød eller vores frokostbord med klassiske retter.


Aften

Middag serveres fredag til søndag. Nyd dagens menu i restauranten eller på terrassen.


Business

Inviter dine kollegaer eller samarbejdspartnere til en spiseoplevelse i inspirerende rammer.


Velkommen til Haven

Vi har anlagt et helt nyt område i vores have, så vi fremover kan tilbyde udendørs spiseoplevelser til vores gæster. Vores nye udendørs område kalder vi Haven og her serveres sunde retter, som kan spises med fødderne i græsset, mens man nyder den afslappede stemning og naturen. Haven indbyder til uformelt samvær centreret om mad og vin, samt madlavning over åben ild.


Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er katrine-patrick-26-1024x1024.jpg

Private selskaber

Hold selskab eller fest på Helenekilde Badehotel. Vi serverer frokost eller middag med udsigt, så det passer til enhver anledning.


Konferencer og møder

Hold møde, konference eller firmafest i vores smukke omgivelser på Helenekilde Badehotel.