VELKOMMEN TIL VORES MADUNIVERS

KØKKENET OG SMAGEN AF NORDSJÆLLAND

På Helenekilde Badehotel er der to restauranter – Kilden og Haven. Restaurant Kilden er det nye navn til Helenekilde’s klassiske restaurant, hvor morgenmad, frokost og middag serveres med havudsigt – uanset om I vælger at sidde inde i den hyggelige restaurant eller ude på vores smukke terrasse.

Restaurant Kilden serverer morgenmad for badehotellets gæster alle ugens dage. Delikat frokost og dejlig middag, vinmenu og cocktails serveres torsdag, fredag og lørdag – uanset om du bor på hotellet eller drømmer om en dejlig madoplevelse med udsigt. Husk at booke bord i restauranten eller på terrassen på forhånd.

Vores nye uformelle udendørs café ligger midt i Helenekildes hyggelige have. I Haven kan man få lidt til ganen midt i naturen. Menuen varierer, men vi byder altid på en god kop kaffe eller et delikat glas vin.


Velkommen til Restaurant Kilden

Denne sæson byder vi på nye kulinariske oplevelser indendørs og på vores smukke terrasse med udsigt. På Restaurant Kilden kræses der om maden. Vores kokke gør sig umage med at lave menuer baseret på årstidens friske råvarer og udvælger gerne det, som er produceret lokalt og økologisk. Stilen er moderne nordisk, hvilket på Helenekilde betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer, men med en oplevelse af de danske sæsoner.

Vores menuer er tilberedt med sæsonens lokale råvarer fra Rokkedyssegård, Mangholm og Melby. Hvis vi får mulighed for at få ekstra gode frugter, bær eller grønt fra gårdene i omegnen, forbeholder vi os retten til at ændre i menuen på dagen. 
Vi tilbyder alternative menuer til folk med allergi eller særlige behov. Kontakt din tjener og hør nærmere


Fejr kærligheden og nyd en romantisk aften på restaurant Kilden. Vi har forberedt en lækker 4-retters Valentinsmiddag serveret med 3 glas Ruinart Champagne. Start menuen med østers og et glas Rosé Champagne, efterfulgt af et glas Blanc de Blancs, inden at vi til hovedretten serverer et glas Brut.
Hyld kærligheden og nyd en aften på Helenekilde Badehotel.

Book jeres bord i vores restaurant til Helenekildes Valentinsmiddag
d.10, 11, 12, 13 eller 14 Februar.Morgenmad

Kilden’s økologiske morgenmad serveres kun for overnattende gæster og er inkluderet i dit ophold.

Hver dag
Fra kl. 8.00 – 10.00


Frokost

Prøv delikate retter fra Kildens nye frokostmenu lavet af årstidens bedste råvarer fra de lokale gårde.

Torsdag – Lørdag
Fra kl. 12.00 – 15.00


Aften

Nyd dagens menu og vores udvalg af vine. Middag serveres enten på terrassen eller i vores hyggelige restaurant.

Torsdag – Lørdag
Fra kl. 18.00 – 21.00


Business

Inviter dine kollegaer eller samarbejdspartnere på en spiseoplevelse i inspirerende rammer.

Hver dag
Kontakt os og hør mere


Velkommen til Haven

Kom forbi vores nye udendørs café Haven. Her serveres vin og kaffe, som kan nydes i den afslappede stemning med fødderne i græsset. Haven indbyder til uformelt samvær for Badehotelles gæster og lokale sommerhusgæster.

Ved dårligt vejr er serveringen i Haven lukket, men du behøver ikke gå forgæves, for du er selvfølgelig velkommen indenfor i Kildens Restaurant, såfremt vi har ledige borde.


Spisning til dig og dine gæster, samarbejdspartnere eller kollegaer…
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er katrine-patrick-26-1024x1024.jpg

Private selskaber

Hold selskab eller fest på Helenekilde Badehotel. Vi serverer frokost eller middag med udsigt, så det passer til enhver anledning.


Konferencer og møder

Hold møde, konference eller firmafest i vores smukke omgivelser på Helenekilde Badehotel.