Kontakt 

Helenekilde Badehotel
Strandvejen 25
3220 Tisvildeleje

Kontakt os gerne på:

Mail: kontakt@helenekilde.com
Telefon +45 48707001 Reception

Receptionens åbningstid er mandag til søndag fra kl. 8.00 – 18.00. Uden for receptionens åbningstider vil husets værter være behjælpelige. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke aktiviteter inden dit ophold, er du velkommen til at kontakte os på reception@helenekilde.com.


Booking

Bookingens åbningstid er mandag til fredag fra kl. 9.00 – 17.00. Kontakt os gerne, hvis du har behov for hjælp med booking, priser, menuer eller andet.

Ønsker du at annullere eller ændre datoerne for dit ophold, er du velkommen til at kontakte os på reservations@helenekilde.com.


Restaurant

Ved frokost og middag anbefaler vi, at bestille bord i forvejen, så ingen går forgæves. Frokost serveres fra kl. 12.00 – 15.00. Middag serveres fra kl. 18.00 – 21.30, og baren er åben til drinks og snacks fra kl. 10.00 – 22.00. Kaffe og hjemmebagt kage fra kl. 12.00 – 17.00.


Ophold

Ønsker I at overnatte på Helenekilde Badehotel kan I se vores opholdstilbud her. Når hotellet er lejet ud til selskaber og møder holder vi lukket for øvrige gæster.


Fester & Events

Vi har åbent for alle slags selskaber. Læs mere om selskaber på Helenekilde Badehotel her. Ved større selskaber uden for sæson bedes I kontakte events@helenekilde.com.


Møder

Det er muligt at holde møder på Helenekilde Badehotel hele året rundt. Læs mere om vores mødepakker her eller kontakt os på events@helenekilde.com.


Glemte sager

Vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at finde jeres glemte sager, og sørge for at de kommer retur til rette ejermand. Vi gør dog opmærksomme på at Helenekilde Badehotel ikke er ansvarlige for glemte sager.


Pressehenvendelser & fotoskydninger

Kontakt vores Head of PR & Marketing Emilie Svendsen på emsv@hotelsanders.com.