OPHOLD PÅ HELENEKILDE

Helenekilde kan endelig byde jer velkommen indenfor på vores hyggelige badehotel! Vores Bookingteam arbejder på højtryk og sidder klar til at hjælpe – uanset om du har spørgsmål om ophold, ferie, møde, fest eller bryllup. Book ophold online, skriv til os på kontakt@helenekilde.com eller ring til os på +45 48 70 70 01.


EFTERÅRSHYGGE
Book 3 nætter, betal for 2.

Sommeren er snart forbi, og den hyggelige efterårsstemning nærmer sig. Drag nordpå til Tisvildeleje, og nyd årstidsskiftet helt tæt på naturen på vores traditionelle og hyggelige badehotel. Vi byder på en lækker efterårsmenu baseret på årstidens friske råvarer, skønne vine, dansk hygge og masser af fristelser til dit besøg. 

Udforsk vores udvalg af aktiviteter til dit besøg her. Forkæl dig selv med en privat massage session, et frisk havbad efterfulgt af sauna, en skøn gåtur i Tisvilde Hegn eller lej vores cykler til at udforske de smukke omgivelser omkring Helenekilde. 

Se frem til:
Ankomst fra kl. 14
3 nætter for 2
Kilden’s morgenmad EFTERÅRSFORKÆLELSE
Book nu og spar 20% på udvalgte datoer.

Oplev Tisvildeleje når naturen indhylles i det fantastiske efterårslys og skifter til smukke rødlige nuancer. På Helenekilde Badehotel venter en ganske særlig oplevelse. Her kan du mærke roen og nærværet, imens du lytter til havets brusen – uanset om du vælger at nyde varmen med en bog foran kaminen, at spise i restauranten eller hygge udendørs i vores dejlige have.

Du kan krydre dit ophold med gå-, løbe og cykelture i den omkringliggende natur. Du kan også booke en yogatime eller nyde varmen i vores arkitekttegnede sauna med udsigt – dette skal dog bookes på forhånd.

Se frem til:
Ankomst fra kl. 14
Spar 20%
Kilden’s morgenmadEFTERÅRSFERIE

Hold efterårsferien på Helenekilde Badehotel. Pak ferietasken og drag mod Tisvildeleje. Her kan I læne jer tilbage og nyde hinanden i vores smukke og rolige omgivelser – så sørger vi for resten. 

Restaurant Kilden står klar til at forkæle jer med klassiske smørrebrød til frokost og en lækker efterårsmenu til middag. I stuerne kan du nyde dagens kage med en kop kaffe foran kaminen. Vores nye udendørsområde Haven sætter rammen for en hyggelig efterårsstemning med bål, snobrød, sæsonens varme drikke og behagelige hyggekroge i efterårets flotte nuancer. 

Book massage, sauna & havbad eller nyd en tur i skoven og oplev årstidernes skiften. Se mere om vores aktiviteter her. Vi glæder os til at feriehygge om dig!

Se frem til:
Ankomst fra kl. 14
Kilden’s morgenmad


OPHOLD MED MIDDAG

Sæt pause på hverdagen, og tag turen op til skønne Tisvildeleje. Her står tiden stille, og der lægges op til ro og fordybelse. Tag en dyb indånding af den friske havluft, og lad os forkæle jer for en dag eller to.

Vi serverer en 3 retters menu baseret på de fineste, lokale råvarer, og når I så er mætte og glade, venter jeres værelse hvor I kan læne jer tilbage og falde til ro, til lyden af havbrus.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen.


OPHOLD MED MORGENMAD

Nyd en overnatning på Helenkilde Badehotel i hjemlige og uhøjtidelige omgivelser. Find tiden til ro og fordybelse og fald i søvn til havets brusen.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen. Nyd morgenmaden til bølgernes brusen og udsigt over Kattegat – det er ren balsam for sjælen!


HELENEKILDE & SANDERS  – KOMBINER IDYL VED HAVET MED LUKSUS I BYEN

Kombinér et ophold på Helenekilde Badehotel, med et ophold, en frokost eller en middag på Hotel Sanders – vores boutique hotel i hjertet af København.

Find roen og nyd den afslappede stemming ved havet på Helenekilde Badehotel. Når depoterne er opladt anbefaler vi en dag eller to i København på Hotel Sanders, hvor du kan nyde det hyggelige byliv med kulturel forkælelse, lækker menu og shopping lige rundt om hjørnet. Smut eventuelt forbi Louisiana på vej til København og se det smukke museum.

Ekslusivt for gæster på Helenekilde Badehotel, hjælper vi gerne med at arrangere transport, samt booking af værelse eller bord på Hotel Sanders, så I får en dejlig ferie på begge hoteller. Se mere om Hotel Sanders her.

Husk at booke din tur til Hotel Sanders før din ankomst på Helenekilde Badehotel og vær opmærksom på at dette tilbud kun gælder, hvis vi har et ledigt værelse eller bord på Hotel Sanders. 

Book dette tilbud og se frem til:
– Check-in fra kl. 14
– Kilden’s Morgenmad

Kontakt os på mail reservations@helenekilde.com eller ring til os på  +45 48 70 70 01. Tryk #3 for at tale med vores booking team.