OPHOLD PÅ HELENEKILDE


WEEKENDOPHOLD PÅ HELENEKILDE
 Book 3 nætter nu, betal for 2. 

Nyd en forlænget weekend med masser af skønne fristelser. Oplev Danmarks vildeste udsigt, ild i pejsen og masser af hygge. Tag en frisk vinterbadetur og bliv varmet godt igennem med en varm toddy – eller forudbestil et par af vores cykler og kør en tur i de Tisvildes smukke omgivelser. Slut eftermiddagen af med kaffe og kage i en af vores hyggelige stuer.

Se frem til:
Ankomst fra kl.14
3 nætter, betal for 2

Cykler (reservér gerne på forhånd)
Helenekildes morgenmadVINTERFERIE MED UDSIGT

Book 3 nætter nu, betal for 2. 

Tilbring vinterferien i på Helenekilde Badehotel. Nyd roen og stemningen, spring en tur i bølgen blå og bliv forkælet med sæsonens menu og skønne vine med Danmark’s smukkeste udsigt.

Vi glæder os til at feriehygge om dig!

Se frem til:
Ankomst fra kl.14
3 nætter, betal for 2
Helenekildes morgenmadVALENTINE’S DAY – OPHOLD
den 13. – 14. februar 2021

Forkæl den du elsker med et romantisk ophold til skønne Tisvildeleje. Tag en dyb indånding af den friske havluft, og lad os forkæle jer for en dag eller to.

Vi står klar til at forkæle jer med sæsonens menu, skønne vine og hyggelige omgivelser. Opholdet inkluderer Helenekilde’s “Brunch & Bobler” på Valentine’s Day. Nyd “Brunch & Bobler” til bølgernes brusen og udsigt over Kattegat – det er ren balsam for sjælen!

Se frem til:
Ankomst fra kl.14
“Brunch & Bobler” på Valentines Day

Kontakt os på mail kontakt@helenekilde.com for booking.


OPHOLD MED MIDDAG

Sæt pause på hverdagen, og tag turen op til skønne Tisvildeleje. Her står tiden stille, og der lægges op til ro og fordybelse. Tag en dyb indånding af den friske havluft, og lad os forkæle jer for en dag eller to.

Vi serverer en 3 retters menu baseret på de fineste, lokale råvarer, og når I så er mætte og glade, venter jeres værelse hvor I kan læne jer tilbage og falde til ro, til lyden af havbrus.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen.

Book en enkelt overnatning eller to – eller hold ferie på badehotellet. Vi glæder os til at forkæle dig uanset hvor længe du bliver.


OPHOLD MED MORGENMAD

Nyd en overnatning på Helenkilde Badehotel i hjemlige og uhøjtidelige omgivelser. Find tiden til ro og fordybelse og fald i søvn til havets brusen.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen. Nyd morgenmaden til bølgernes brusen og udsigt over Kattegat – det er ren balsam for sjælen!


FERIE I BYEN

Ovenpå sand, strand og solskin kan man godt trænge til et kulturelt input. Vores søsterhotel i København, Hotel Sanders, byder på kunst, design, fest og farver. Skal du alligevel en tur til København, bør du lægge turen forbi Sanders til en festlig og kulturel nat på Københavns bedste hotel.