OPHOLD PÅ HELENEKILDE

Helenekilde kan endelig byde jer velkommen indenfor på vores hyggelige badehotel! Vores Bookingteam arbejder på højtryk og sidder klar til at hjælpe – uanset om du har spørgsmål om ophold, ferie, møde, fest eller bryllup. Book ophold online, skriv til os på kontakt@helenekilde.com eller ring til os på +45 48 70 70 01.


Efterårshygge på Helenekilde

Gå efteråret i møde og forkæl dig selv eller en du holder af, med et ophold på Helenekilde.  Her står tiden stille og der lægges op til ro og fordybelse. Tag en dyb indånding af den friske havluft, og lad os forkæle jer for en dag eller to.

Helenekildes restaurant serverer morgenmad for badehotellets gæster 7 dage om ugen. Kildens sæsonbestemte frokostmenu og dejlige 4-retters middag kan nydes i vores restaurant fra torsdag-lørdag.

Husk på forhånd at booke bord i restauranten eller på terrassen.

Book dette tilbud og se frem til:
– Check-in fra kl. 15
– Kilden’s Morgenmad

– Spar 20% på udvalgte datoer
– Tilbuddet skal betales på forhånd og er ikke refunderbart


Tid til forkælelse

Check ind for 2 nætter og nyd en eftermiddag med havudsigt. Tag et dybt åndedrag og få fornyet energi med en frisk svømmetur i havet eller udforsk den smukke natur, ude på landet. Varm kroppen op med en tur i vores smukke sauna, før du sætter dig til rette i stuen med en varm toddy. 

Forkæl dig selv med et ophold på Helenekilde. 

Book dette tilbud og se frem til:
– Check ind fra kl. 15.00
– Kildens morgenmad med bobler
– Èt glas varm toddy 
– 3-retters aftenmenu 

– Spar 20% på udvalgte datoer
-Tilbuddet skal betales på forhånd og er ikke refunderbart 

Tilbuddet er gældende: 
– 12 – 16 okt.
– 19 – 23 okt.


Romantisk Getaway

Nyd den smukke efterårssæson med et romantisk ophold på Helenekilde. Vi står klar til at forkæle dig med vores sæsonbestemte 3-retters aftenmenu, i Restaurant Kilden. Del en flaske vin i stearinlysets skær, mens I venter på mørket der sænker sig og stjernerne kommer frem. 

Book dit forlængede weekendophold på Helenekilde Badhotel. 

Book dette tilbud og se frem til:
– Check ind fra kl. 15.00
– Kildens morgenmad med bobler

– Ét glas varm toddy
– 3-retters aftenmenu
Book 3 nætter, betal for 2


OPHOLD MED MORGENMAD

Nyd en overnatning på Helenkilde Badehotel i hjemlige og uhøjtidelige omgivelser. Find tiden til ro og fordybelse og fald i søvn til havets brusen.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen. Nyd morgenmaden til bølgernes brusen og udsigt over Kattegat – det er ren balsam for sjælen!


HELENEKILDE & SANDERS  – KOMBINER IDYL VED HAVET MED LUKSUS I BYEN

Kombinér et ophold på Helenekilde Badehotel, med et ophold, en frokost eller en middag på Hotel Sanders – vores boutique hotel i hjertet af København.

Find roen og nyd den afslappede stemming ved havet på Helenekilde Badehotel. Når depoterne er opladt anbefaler vi en dag eller to i København på Hotel Sanders, hvor du kan nyde det hyggelige byliv med kulturel forkælelse, lækker menu og shopping lige rundt om hjørnet. Smut eventuelt forbi Louisiana på vej til København og se det smukke museum.

Ekslusivt for gæster på Helenekilde Badehotel, hjælper vi gerne med at arrangere transport, samt booking af værelse eller bord på Hotel Sanders, så I får en dejlig ferie på begge hoteller. Se mere om Hotel Sanders her.

Book dette tilbud og se frem til:
– Check-in fra kl. 15
– Kilden’s Morgenmad

Kontakt os på mail reservations@helenekilde.com eller ring til os på  +45 48 70 70 01. Tryk #3 for at tale med vores booking team.