OPHOLD PÅ HELENEKILDE


ÅBNINGSTILBUD

 Tiden er kommet til at vi atter kan byde jer velkommen på Helenekilde Badehotel. Book nu og spar 20% på jeres næste ophold med morgenmad.

Dagen derpå serveres morgenmaden i en kurv på værelset. Lækkerierne i kurven kan spises på værelset, tages med på stranden eller nydes på terrassen

Opholdet skal forudbetales, og kan ej refunderes.


OPHOLD MED MIDDAG

Sæt pause på hverdagen, og tag turen op til skønne Tisvildeleje. Her står tiden stille, og der ligges op til ro og fordybelse. Tag en dyb indånding af den friske havluft, og lad os forkæle jer for en dag eller to.

Vi serverer en 3 retters menu baseret på de fineste, lokale råvarer, og når I så er mætte og glade, venter jeres værelse hvor I kan læne jer tilbage og falde til ro, til lyden af havbrus.

Dagen derpå serveres morgenmaden i en kurv på værelset. Lækkerierne i kurven kan spises på værelset, tages med på stranden eller nydes på terrassen

Book en enkelt overnatning eller to – eller hold ferie på badehotellet. Vi glæder os til at forkæle dig uanset hvor længe du bliver.


OPHOLD MED MORGENMAD

Nyd en overnatning på Helenkilde Badehotel i hjemlige og uhøjtidelige omgivelser. Find tiden til ro og fordybelse og fald i søvn til havets brusen. Dagen derpå serveres morgenmaden i en kurv på værelset. Lækkerierne i kurven kan spises på værelset, tages med på stranden eller nydes på terrassen.


FERIE I BYEN

Ovenpå sand, strand og solskin kan man godt trænge til et kulturelt input. Vores søsterhotel i København, Hotel Sanders, byder på kunst, design, fest og farver. Skal du alligevel en tur til København, bør du ligge turen forbi Sanders til en festlig og kulturel nat på Københavns bedste hotel.