OPHOLD PÅ HELENEKILDE


EFTERÅRSHYGGE PÅ HELENEKILDE

Nyd efteråret på Helenekilde Badehotel. Vi står klar til at forkæle jer med en lækker efterårsmenu, sommelierens udvalgte vine, ild i pejsen og masser af skønne fristelser. Book massage til havets brusen, nyd en frisk badetur, en gåtur i skoven eller tag på cykeltur og nyd de smukke omgivelser i Tisvilde. 

Hver morgen serveres Helenekilde’s lækre morgenmad i restauranten.

  • Book 3 overnatninger, betal kun for 2
  • Morgenmad i restauranten

Vi glæder os til at se dig.OPHOLD MED MIDDAG

Sæt pause på hverdagen, og tag turen op til skønne Tisvildeleje. Her står tiden stille, og der lægges op til ro og fordybelse. Tag en dyb indånding af den friske havluft, og lad os forkæle jer for en dag eller to.

Vi serverer en 3 retters menu baseret på de fineste, lokale råvarer, og når I så er mætte og glade, venter jeres værelse hvor I kan læne jer tilbage og falde til ro, til lyden af havbrus.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen. Nyd morgenmaden til bølgernes brusen og udsigt over Kattegat – det er ren balsam for sjælen!

Book en enkelt overnatning eller to – eller hold ferie på badehotellet. Vi glæder os til at forkæle dig uanset hvor længe du bliver.


OPHOLD MED MORGENMAD

Nyd en overnatning på Helenkilde Badehotel i hjemlige og uhøjtidelige omgivelser. Find tiden til ro og fordybelse og fald i søvn til havets brusen.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen. Nyd morgenmaden til bølgernes brusen og udsigt over Kattegat – det er ren balsam for sjælen!


FERIE I BYEN

Ovenpå sand, strand og solskin kan man godt trænge til et kulturelt input. Vores søsterhotel i København, Hotel Sanders, byder på kunst, design, fest og farver. Skal du alligevel en tur til København, bør du lægge turen forbi Sanders til en festlig og kulturel nat på Københavns bedste hotel.