OPHOLD PÅ HELENEKILDE

Helenekilde kan endelig byde jer velkommen indenfor på vores hyggelige badehotel! Vores Bookingteam arbejder på højtryk og sidder klar til at hjælpe – uanset om du har spørgsmål om ophold, ferie, møde, fest eller bryllup. Book ophold online, skriv til os på kontakt@helenekilde.com eller ring til os på +45 48 70 70 01.


OPLEV HELENEKILDE
 Book 3 nætter, betal for 2. 

Trænger du til at komme lidt væk hjemmefra og drømmer du om at blive forkælet? Nyd et ophold på Helenekilde med masser af skønne fristelser. Oplev Danmarks vildeste udsigt, ild i pejsen og masser af hygge. Tag en frisk badetur og bliv varmet godt igennem i vores sauna med udsigt – eller forudbestil et par af vores cykler og kør en tur i de Tisvildes smukke omgivelser. Slut eftermiddagen af med kaffe og kage på Helenekildes terrasse med udsigt over Kattegat.

Se frem til:
Ankomst fra kl.14
3 nætter, betal for 2

Sauna & Havbad
Kilden’s morgenmad (
menu)

Dette tilbud gælder kun i udvalgte perioder.


SOMMER PÅ HELENEKILDE
Book dit sommerophold allerede nu

Tilbring et par dage eller en hel ferieuge på Helenekilde Badehotel til sommer. Nyd stemningen, nyd et havbad og bliv forkælet med sæsonens menu og skønne vine på terrassen med Danmark’s smukkeste udsigt.

Husk at booke vores sommeraktiviteter før ankomst, hvis du vil være sikker på at få plads. Se mere her og kontakt os på kontakt@helenekilde.com for booking.

Se frem til:
Ankomst fra kl. 14
Kilden’s morgenmad (
menu)

Vi glæder os til at feriehygge om dig!SOMMEROPHOLD MED MIDDAG

Sæt pause på hverdagen, og tag turen op til skønne Tisvildeleje. Her står tiden stille, og der lægges op til ro og fordybelse. Tag en dyb indånding af den friske havluft, og lad os forkæle jer for en dag eller to.

Vi serverer en 3 retters menu baseret på de fineste, lokale råvarer, og når I så er mætte og glade, venter jeres værelse hvor I kan læne jer tilbage og falde til ro, til lyden af havbrus.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen.

Book en enkelt overnatning eller to – eller hold ferie på badehotellet. Vi glæder os til at forkæle dig uanset hvor længe du bliver.


OPHOLD MED MORGENMAD

Nyd en overnatning på Helenkilde Badehotel i hjemlige og uhøjtidelige omgivelser. Find tiden til ro og fordybelse og fald i søvn til havets brusen.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen. Nyd morgenmaden til bølgernes brusen og udsigt over Kattegat – det er ren balsam for sjælen!


HELENEKILDE & SANDERS  – KOMBINER IDYL VED HAVET MED LUKSUS I BYEN

Kombinér et ophold på Helenekilde Badehotel, med et ophold, en frokost eller en middag på Hotel Sanders – vores boutique hotel i hjertet af København.

Find roen og nyd den afslappede stemming ved havet på Helenekilde Badehotel. Når depoterne er opladt anbefaler vi en dag eller to i København på Hotel Sanders, hvor du kan nyde det hyggelige byliv med kulturel forkælelse, lækker menu og shopping lige rundt om hjørnet. Smut eventuelt forbi Louisiana på vej til København og se det smukke museum.

Ekslusivt for gæster på Helenekilde Badehotel, hjælper vi gerne med at arrangere transport, samt booking af værelse eller bord på Hotel Sanders, så I får en dejlig ferie på begge hoteller. Se mere om Hotel Sanders her.

Husk at booke din tur til Hotel Sanders før din ankomst på Helenekilde Badehotel og vær opmærksom på at dette tilbud kun gælder, hvis vi har et ledigt værelse eller bord på Hotel Sanders. 

Book dette tilbud og se frem til:
– Check-in fra kl. 14
– Kilden’s Morgenmad

Kontakt os på mail reservations@helenekilde.com eller ring til os på  +45 48 70 70 01. Tryk #3 for at tale med vores booking team.