OPHOLD PÅ HELENEKILDE

Helenekilde kan endelig byde jer velkommen indenfor på vores hyggelige badehotel! Vi holder åbent for overnattende gæster fra den 29. marts. Vores Bookingteam arbejder på højtryk og sidder klar til at hjælpe – uanset om du har spørgsmål om ophold, ferie, møde, fest eller bryllup. Book ophold online, skriv til os på kontakt@helenekilde.com eller ring til os på +45 48 70 70 01.


OPLEV HELENEKILDE
 Book 3 nætter, betal for 2. 

Trænger du til at komme lidt væk hjemmefra og drømmer du om at blive forkælet? Nyd et ophold på Helenekilde med masser af skønne fristelser. Oplev Danmarks vildeste udsigt, ild i pejsen og masser af hygge. Tag en frisk badetur og bliv varmet godt igennem i vores sauna med udsigt – eller forudbestil et par af vores cykler og kør en tur i de Tisvildes smukke omgivelser. Slut eftermiddagen af med kaffe og kage på Helenekildes terrasse med udsigt over Kattegat.

Se frem til:
Ankomst fra kl.14
3 nætter, betal for 2

Sauna & Havbad
Helenekildes morgenmadSOMMER PÅ HELENEKILDE
Book dit sommerophold allerede nu

Tilbring et par dage eller en hel ferieuge på Helenekilde Badehotel til sommer. Nyd stemningen, nyd et havbad og bliv forkælet med sæsonens menu og skønne vine på terrassen med Danmark’s smukkeste udsigt.

Husk at booke vores sommeraktiviteter før ankomst, hvis du vil være sikker på at få plads. Book yoga, massage og meget mere på kontakt@helenekilde.com

Vi glæder os til at feriehygge om dig!OPHOLD MED MIDDAG

Sæt pause på hverdagen, og tag turen op til skønne Tisvildeleje. Her står tiden stille, og der lægges op til ro og fordybelse. Tag en dyb indånding af den friske havluft, og lad os forkæle jer for en dag eller to.

Vi serverer en 3 retters menu baseret på de fineste, lokale råvarer, og når I så er mætte og glade, venter jeres værelse hvor I kan læne jer tilbage og falde til ro, til lyden af havbrus.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen.

Book en enkelt overnatning eller to – eller hold ferie på badehotellet. Vi glæder os til at forkæle dig uanset hvor længe du bliver.


OPHOLD MED MORGENMAD

Nyd en overnatning på Helenkilde Badehotel i hjemlige og uhøjtidelige omgivelser. Find tiden til ro og fordybelse og fald i søvn til havets brusen.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen. Nyd morgenmaden til bølgernes brusen og udsigt over Kattegat – det er ren balsam for sjælen!


FERIE I BYEN

Ovenpå sand, strand og solskin kan man godt trænge til et kulturelt input. Vores søsterhotel i København, Hotel Sanders, byder på kunst, design, fest og farver. Skal du alligevel en tur til København, bør du lægge turen forbi Sanders til en festlig og kulturel nat på Københavns bedste hotel.