OPHOLD PÅ HELENEKILDE


JULEHYGGE PÅ LANDET

Book et værelse og spar 20%

Fra midten af november står vi klar til at forkæle jer med dejlig julestemning på Helenekilde Badehotel. Vi serverer hjemmelavet gløgg, vinterens lækre menu og sommelierens udvalgte vine.

Nyd nogle dage væk fra hverdagen med masser af skønne fristelser. Oplev Danmarks vildeste udsigt, ild i pejsen og masser af hygge eller book massage, nyd en frisk badetureller gå en tur og se de smukke omgivelser i Tisvilde. 

Hver morgen serveres Helenekilde’s lækre morgenmad i restauranten.

– Book et værelse og spar 20%
– Velkomstgløgg
– Morgenmad i restauranten

Vi glæder os til at se dig.OPHOLD MED MIDDAG

Sæt pause på hverdagen, og tag turen op til skønne Tisvildeleje. Her står tiden stille, og der lægges op til ro og fordybelse. Tag en dyb indånding af den friske havluft, og lad os forkæle jer for en dag eller to.

Vi serverer en 3 retters menu baseret på de fineste, lokale råvarer, og når I så er mætte og glade, venter jeres værelse hvor I kan læne jer tilbage og falde til ro, til lyden af havbrus.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen. Nyd morgenmaden til bølgernes brusen og udsigt over Kattegat – det er ren balsam for sjælen!

Book en enkelt overnatning eller to – eller hold ferie på badehotellet. Vi glæder os til at forkæle dig uanset hvor længe du bliver.


OPHOLD MED MORGENMAD

Nyd en overnatning på Helenkilde Badehotel i hjemlige og uhøjtidelige omgivelser. Find tiden til ro og fordybelse og fald i søvn til havets brusen.

Dagen derpå serveres morgenmaden i vores restaurant eller på terrassen. Nyd morgenmaden til bølgernes brusen og udsigt over Kattegat – det er ren balsam for sjælen!


FERIE I BYEN

Ovenpå sand, strand og solskin kan man godt trænge til et kulturelt input. Vores søsterhotel i København, Hotel Sanders, byder på kunst, design, fest og farver. Skal du alligevel en tur til København, bør du lægge turen forbi Sanders til en festlig og kulturel nat på Københavns bedste hotel.