Aktiviteter til dit besøg på Helenekilde Badehotel

Badehotellet og vores omkringliggende naturgrund rummer mange muligheder for aktiviteter og events. Tag på fælles udflugt på stranden med picnickurv, udforsk vores sortiment af brætspil, tilkøb blomster og champagne på værelset ved ankomst, afhold festlig petanque-turnering med rosé og charcuterie, eller tilbring en efterårsdag med bålhygge, hjemmelavede toddyer og ristede skumfiduser.

Ønsker du at sætte ekstra krydderi på dit ophold, bedes du kontakte os på mail reception@helenekilde.com eller på telefon + 45 48 70 70 01.


SAUNA & HAVBAD

Kombinér et frisk havbad med en tur i vores smukke sauna, med udsigt over Kattegat. Slap af – og nyd at få en helt særlig stund på Helenekilde Badehotel.

Tag en pause med plads til tanker, inspiration og velvære. Genoplad dit indre med en dukkert og se solen gå ned i horisonten fra saunaens panoramavindue med fri udsigt til Hesselø. 

Vores gæster har siden 1904 gået i gåsegang ad stien til stranden med håndklæder og forventning om et velgørende havbad. Badetraditionen holder vi meget af på Helenekilde Badehotel – både om sommeren og om vinteren.

Vores sauna bookes inden ankomst og er forbeholdt vores boende gæster.

Sauna for 2 personer DKK 195,-
Sauna taske for 2 personer med håndklæder, slippers og produkter DKK 165,-


YOGA

Start dagen med en solhilsen. I mange år er forskellige typer for yoga vokset i popularitet, og det er der god grund til. Udover at være sundt for krop og sjæl, så giver det den bedste energi til resten af dagen. Namaste!

Varighed: ca. 1 time
Enetimer fra kr. 1.850,-
Grupper (2-12 pers.) fra kr. 2.450,-

Prisen er inklusiv yogamåtter, tæpper, frisk frugt & urtete.

Ønsker du at dyrke yoga under dit ophold på Helenekilde Badehotel, bedes du booke en uge inden ankomst på reservations@helenekilde.com eller tel + 45 48 70 70 01.


MASSAGE

Check ind på badehotellet, og check ud af hverdagen med en massagebehandling.

Helenekilde’s dygtige massør tilpasser massagen efter dine ønsker. Det kan være blid massage med fokus på velvære eller sportsmassage med fokus på særligt ømme områder.

Varighed: ca. 50 minutter
Pris kr. 700,-

Ønsker du at få massage under dit ophold på Helenekilde Badehotel, bedes du booke en uge inden ankomst på reception@helenekilde.com  eller tel + 45 48 70 70 01.


MOUNTAINBIKE

Tag på guidet mountainbiketur i de smukke skovområder omkring Helenekilde Badehotel. Vores instruktør varierer turen efter niveau, så den passer til jeres ønsker.

Varighed: 2-3 timer
Pris fra kr. 619,- pr. person
*Gruppe på min. 5 personer.

Ønsker I en mountainbiketur under jeres besøg på Helenekilde Badehotel, kan det bookes før ankomst på reservations@helenekilde.com eller tel + 45 48 70 70 01.


HAVKAJAK ELLER KANO

Nyd en dejlig tur i havkajak eller kano og se Tisvildes smukke kyst fra vandsiden. Vores instruktør tilrettelægger turen, så den passer til jeres niveau.

Det aftales på forhånd om gruppen vil sejle i kajak eller kano.

Varighed: 2-3 timer
Pris fra kr. 744,- pr. person
*Gruppe på min. 5 personer

Ønsker I en havkajak eller kano under jeres besøg på Helenekilde Badehotel, kan det bookes før ankomst på reservations@helenekilde.comeller tel + 45 48 70 70 01.


COCKTAILKURSUS

Lær at lave cocktails med én af danmarks bedste bartendere fra Tata Cocktailbar på Sanders i København.

Varighed: 2 timer
Pris fra kr. 695,- pr. person
*Gruppe på min. 8 personer

Prisen er inklusiv 3 cocktails

Ønsker I et cocktailkursus under jeres besøg på Helenekilde Badehotel, kan det bookes før ankomst på reservations@helenekilde.com eller tel + 45 48 70 70 01.


VINSMAGNING

Vores sommelier guider jer gennem smagsoplevelser fra Helenekildes vinkælder. Vælg et af nedenstående temaer på forhånd og hun skræddersyr en vinsmagning som passer præcis til jer.

Vælg et af følgende temaer:
Jorden rundt, Pinot noir, Bourgogne, Champagne, Oversøisk, Spanske vine, Italienske vine, Hvidvine fra Frankrig.

Varighed: 1 time
Pris fra kr. 395,- pr. person
*Gruppe på min. 8 personer

Ønsker I vinsmagning under jeres besøg på Helenekilde Badehotel, kan det bookes før ankomst på reservations@helenekilde.com  eller tel + 45 48 70 70 01.


VANDRE- OG LØBETURE 

Der er mange smukke vandre- og løberuter omkring Helenekilde Badehotel – både langs vandet og i skoven.

Henvend jer i receptionen og få vores kort med vandre- og løberuter.


LEJ EN CYKEL

Oplev Helenekildes smukke omgivelser på cykel. Kør en tur langs den danske riviera til Gilleleje og Liseleje eller oplev den skønne natur i Tisvilde Hegn. 

Lej en cykel i 3 timer kr. 100,- 
Lej en cykel i en hel dag kr. 250,-

Ønsker du at leje cykler under dit ophold på Helenekilde Badehotel, kan du booke før ankomst på reception@helenekilde.com eller tel + 45 48 70 70 01. Du er også velkommen til at booke fra dag til dag i løbet af dit ophold.