Aktiviteter til dit besøg på Helenekilde Badehotel

Badehotellet og vores omkringliggende naturgrund rummer mange muligheder for aktiviteter og events. Tag på fælles udflugt på stranden med picnickurv, udforsk vores sortiment af brætspil, tilkøb blomster og champagne på værelset ved ankomst, afhold festlig petanque-turnering med rosé og charcuterie, eller tilbring en efterårsdag med bålhygge, hjemmelavede toddyer og ristede skumfiduser.

Ønsker du at sætte ekstra krydderi på dit ophold, bedes du kontakte os på mail reception@helenekilde.com eller på telefon + 45 48 70 70 01.


SAUNA & HAVBAD

Kombinér et frisk havbad med en tur i vores smukke sauna, med udsigt over Kattegat. Slap af – og nyd at få en helt særlig stund på Helenekilde Badehotel.

Tag en pause med plads til tanker, inspiration og velvære. Genoplad dit indre med en dukkert og se solen gå ned i horisonten fra saunaens panoramavindue med fri udsigt til Hesselø.

Er i en gruppe, anbefaler vi en saunaoplevelse med lette forfriskninger, tøfler og badekåber til alle.

Varighed: 50 min.
Pris: Kr. 395,- pr. person
Pris: Kr. 195,- pr. par

Ønsker I en saunataske med tøfler og håndklæder, kan den købes til DKK 165,-

Vores sauna bookes inden ankomst og er forbeholdt boende gæster.


YOGA

Start dagen med en solhilsen. I mange år er forskellige typer for yoga vokset i popularitet, og det er der god grund til. Udover at være sundt for krop og sjæl, så giver det den bedste energi til resten af dagen. Namaste!

Varighed: ca. 75 min.
Priser fra kr. 1.875,-
Kun for grupper

Prisen er inklusiv yogamåtter, tæpper, frisk frugt og urtete.

Ønsker du at dyrke yoga under dit ophold på Helenekilde Badehotel, bedes du booke en uge inden ankomst på reservations@helenekilde.com eller tel + 45 48 70 70 01.


MEDITATION

Vi anbefaler meditation som en dejlig start på dagen inden morgenmaden, eller som en tiltrængt pause midt på dagen. Meditatio- nen foregår siddende i jeres mødelokale.

Ønsker i en 60 minutters meditation i en af vores sale eller i haven med tæpper, frisk frugt og urtete, kan dette også arrangeres.

Varighed: ca. 30 min.
Pris: kr. 1.200,-
Kun for grupper

Ønsker du at få massage under dit ophold på Helenekilde Badehotel, bedes du booke en uge inden ankomst på reception@helenekilde.com  eller tel + 45 48 70 70 01.


MOUNTAINBIKE

Tag på guidet mountainbiketur i de smukke skovområder omkring Helenekilde Badehotel. Vores instruktør varierer turen efter niveau, så den passer til jeres ønsker.

Varighed: 2-3 timer
Pris fra kr. 625,- per person
Deltagere: min. 5 personer

Ønsker I en mountainbiketur under jeres besøg på Helenekilde Badehotel, kan det bookes før ankomst på reservations@helenekilde.com eller tel + 45 48 70 70 01.


HAVKAJAK ELLER KANO

Nyd en dejlig tur i havkajak eller kano og se Tisvildes smukke kyst fra vandsiden. Vores instruktør tilrettelægger turen, så den passer til jeres niveau.

Det aftales på forhånd om gruppen vil sejle i kajak eller kano.

Varighed: 2 timer
Pris: fra kr. 750,- per person
Deltagere: min. 5 personer

Ønsker I en havkajak eller kano under jeres besøg på Helenekilde Badehotel, kan det bookes før ankomst på reservations@helenekilde.comeller tel + 45 48 70 70 01.


COCKTAILKURSUS

Lær at lave cocktails med én af danmarks bedste bartendere fra Tata Cocktailbar på Sanders i København.

Varighed: 2 timer
Pris: fra kr. 695,- per person
Kun for grupper

Prisen er inklusiv 3 cocktails

Ønsker I et cocktailkursus under jeres besøg på Helenekilde Badehotel, kan det bookes før ankomst på reservations@helenekilde.com eller tel + 45 48 70 70 01.


VINSMAGNING

Vores sommelier guider jer gennem smagsoplevelser fra Helenekildes vinkælder. Vælg et af nedenstående temaer på forhånd og hun skræddersyr en vinsmagning som passer præcis til jer.

Vælg et af følgende temaer:
Jorden rundt, Pinot noir, Bourgogne, Champagne, Oversøisk, Spanske vine, Italienske vine, Hvidvine fra Frankrig.

Varighed: 1 time
Pris pr person:
fra kr. 500,- (Jorden rundt)
fra kr. 500,- (Tyskland)
fra kr. 500,- (Frankrig)
fra kr. 625,- (Italien)
fra kr. 750,- (Bourgogne)
fra kr. 1000,- (Champagne)
Kun for grupper

Ønsker I vinsmagning under jeres besøg på Helenekilde Badehotel, kan det bookes før ankomst på reservations@helenekilde.com  eller tel + 45 48 70 70 01.


VANDRE- OG LØBETURE 

Der er mange smukke vandre- og løberuter omkring Helenekilde Badehotel – både langs vandet og i skoven.

Henvend jer i receptionen og få vores kort med vandre- og løberuter.


LEJ EN CYKEL

Oplev Helenekildes smukke omgivelser på cykel. Kør en tur langs den danske riviera til Gilleleje og Liseleje eller oplev den skønne natur i Tisvilde Hegn. 

Lej en cykel i en hel dag kr. 250,- per person

Ønsker du at leje cykler under dit ophold på Helenekilde Badehotel, kan du booke før ankomst på reception@helenekilde.com eller tel + 45 48 70 70 01. Du er også velkommen til at booke fra dag til dag i løbet af dit ophold.