Konferencer

Med en konference hos os når du altid at komme ned i gear. Vi skaber et rum for fordybelse og store tanker i hotellets historiske lokaler med Kattegat som bagtæppe. Om det er en halv dag, en hel dag eller med en overnatning, så sørger vi får at jeres konference får et lille stykke af badehotellets traditioner og stemning, samt omgivelsernes rå og friske natur ind under huden.

Alle konferencer foregår i private lokaler, der er klargjort ved ankomst. Lokalerne inkluderer bordopdækning, notesblokke m. kuglepenne, projektor med adapter, whiteboard, lærred, tuscher, post-its, samt vand og frugt. Diverse kontorartikler kan lånes af hotellet. Yderligere ønsker til lokalet og dets udstyr tilgodeses ved forudgående aftale.

Udfyld formularen til højre og så finder vi den perfekte løsning ud fra jeres behov. Læs mere om konferencer på Helenekilde Badehotel her:


KONFERENCER PÅ HELENEKILDE BADEHOTEL 


Julefrokosten

Ryk årets julefrokost ud af de gængse lokaler og drag op til de hjemlige og uforglemmelige omgivelser hos os nordpå.

Mens vi arbejder i køkkenet, kan I nyde gåture langs stranden, drinks i stuerne eller måske ligefrem tage en dukkert. Mulighederne er mange, og vi er her for at hjælpe jer og sammensætte en skræddersyet, uforglemmelig aften.


KLASSISK DANSK JULEFROKOST PÅ HELENEKILDE


Ring til os på +45 48 70 70 01 eller skriv på kontakt@helenekilde.com for at få flere informationer om julefrokost på Helenekilde.