Historie

Helenekilde er langt mere end et hotel. Helenekilde er mest af alt en stemning, og så er det et hjem. Et hjem der tager imod sine gæster på en uhøjtidelig og afslappet måde. Vi sætter altid gæsten i centrum og fokuserer på den stille luksus, den gode mad og de behagelige omgivelser med plads og udsigt til tankespind.

Helenekilde blev oprindeligt tænkt som et privat hjem. Det blev bygget som sommerhus af byggematadoren Hr. Grüner, som forærede det smukke hus til sin hustru i 1896.

Allerede efter få år blev det i 1904 konverteret til sommer- og badepensionat og fik navnet Helenekilde Badehotel. Som interessen for Tisvilde og det berømte badehotel voksede, kom den tilstødende sidefløj til i 1968.

Familien Kølpin købte Helenekilde og Tisvilde Strandhotel i henholdsvis 2001 og 2006. Begge huse blev i 2008 gennemgribende renoveret af Alexander Kølpin, der nøje har indrettet og bevaret de smukke huse. Alexanders fokus har været at kreere en stemning, som er tro mod stedets naturlige omgivelser og historie, og som samtidig bevarer følelsen af at besøge et varmt, privat hjem. Hotellet har åbent hele året.

Værelser & priser

Helenekilde Badehotel råder over 28 dobbeltværelser.
Find priser på værelser under booking.

Alle priser er pr. nat inklusiv moms, serviceringsafgift og morgenbord. Alle værelser har eget bad og toilet.

Ekstra opredning       kr. 795,- inkl. morgenmad
Baby seng                 kr. 495,- inkl. morgenmad

Børn 0 – 12 år           halv pris for morgenmad

Rygepolitik: Rygning er forbudt overalt indendørs på hotellet. Ryges der på værelset, tillægges gebyr på 1.500,00 kr.

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på Helenekilde Badehotel.

VELVÆRE

MASSAGE
Trænger du til at bringe hele dit system i balance, skal du prøve en massage hos vores husmassør, som er i en klasse for sig. En time hos vores husmassør, og du kommer ud som et nyt menneske. Hun hjælper med at løsne spændinger og frigive mere energi i kroppen. Nyd det!

PRISER
50 minutters massage kr. 750,00

Bestil tiden før ankomst eller sammen med din værelsesreservation.

YOGA

Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.
– The Bhagavad Gita

Du kan bestille en yogatime med instruktør før, under eller efter en konferencedag, så alle deltagere bliver genopladt. Eller måske bare lave et powerbreak på 20 minutter, hvor kroppen vækkes til live, hvilket skærper opmærksomheden, så I kan få det optimale ud af jeres kursusdag. Det er også muligt at lave et reelt yogahold med op til 32 deltagere. Kroppen arbejdes grundigt igennem, og der kommer let sved på panden, så deltagerne skal være omklædt. Nyd det!