EFTERÅR OG VINTERBRYLLUP

Vinterbryllupper er noget særligt. Når efteråret og vinteren er over Tisvildeleje, transformeres badehotellet til et levende åndehul med pejs, afslappet atmosfære og hyggelig bar.
Havet er dramatisk og de varme stuer bliver samlingspunkt for tid med venner og familie. Badehotellet bliver jeres helt eget og vores værter sørger for, at alle jeres drømme går i opfyldelse. Naturen bliver understreget med stærke kontraster i vejr og vind, hvilket indbyder til romantik, fest og uforglemmelige stunder på badehotellet.

For os er vinterbryllupper noget helt specielt.

Sommer og forårsbryllup

Sommer og forårsbryllupper er populære på Helenekilde Badehotel, og ikke uden grund. Med havet som bagtæppe, kommer naturen ind i stuerne og jeres bryllup får med det de bedste betingelser. På terrassen kan gæsterne nyde bobler og hinanden, i spisestuen dækker vi op som I ønsker. Med udsigt til havet, serverer vores køkken lækre retter lavet fra bunden med gode lokale råvarer.

– Og da havet ligger for jeres fødder, er det altid muligt at trippe ned af trappen når sidste dans er danset og kaste sig i bølgerne.