Fest og selskaber på Helenekilde Badehotel

På Helenekilde Badehotel sørger vi for at skabe den perfekte personlige ramme for dit selskab, så du kan nyde din dag. Uanset om du drømmer om et uforglemmeligt bryllup, en større fødselsdagsfest eller et frokostselskab i forbindelse med konfirmation eller barnedåb, står vi klar til at forkæle dig selv og dine nærmeste, med oplevelser ud over det sædvanlige.

Hvis du har lyst til at høre mere om at holde et arrangement på Helenekilde Badehotel, er du velkommen til at kontakte os på telefon + 45 4870 7001 eller på kontakt@helenekilde.com.


FEST MED MIDDAG

En fest på Helenekilde Badehotel tilpasses dine ønsker og behov – og mulighederne er mange.

Inviter dine gæster til middag og fest for at fejre fødselsdag, jubilæum, bryllupsdag, konfirmation eller barnedåb i smukke omgivelser. I kan starte med velkomstdrinks på terrassen før middagen og derefter spise middagen i et af vores festlokaler.

Vi sørger for at bordene er dækket med hvide duge, servietter, lys og Helenekildes festblomster. Vi tager gerne imod bordplan, bordkort og alternativ bordpynt et par dage før, så det er klar til dagen.

Fra baren kan spilles loungemusik. Ønskes musik til dans, har vi bands og DJ’s, som vi kan anbefale. Derudover kan der formidles kontakt til fotograf.


BRYLLUP

Helenekilde Badehotel er et unikt og magisk sted at holde bryllup – uanset årstiden. Vi står vi klar til at hjælpe jer med, at gøre jeres særlige dag både enestående og smuk.

Om sommeren og foråret kan vielsen foregå i haven med havet som bagtæppe eller receptionen kan holdes på vores smukke terrasse.

Om efteråret og vinteren kan festen holdes indendørs, med ild i pejsen, udsigt til det smukke hav og hyggelig atmosfære.


EKSKLUSIV LEJE AF HELE BADEHOTELLET

Lej hele badehotellet, med 28 værelser, restaurant, stue, lokaler, terrasser, bar, have og badestrand – og nyd et døgn sammen med venner og familie – uden andre end dine egne gæster.

Vi sørger for at forkæle dig selv og dine nærmeste, med oplevelser ud over det sædvanlige i de smukkeste omgivelser. 


SELSKAB TIL FROKOST

Hold frokostselskab for venner, familie eller kolleger med delikat smørrebrød, hjemmelavet snaps og skøn dessert til kaffen.

Invitér dine gæster til en uforglemmelig dag, med ren forkælelse og betagende udsigt over Kattegat. Uanset om anledningen er fødselsdag, jubilæum, konfirmation eller en helt anden, så vil vi gøre alt for at din dag bliver, lige som du drømmer om.

Efter frokosten kan I spille petanque eller kongespil i haven, mens I nyder en cocktail eller I kan hygge jer i stuerne med spil og et glas vin foran kaminilden.


SELSKAB TIL MIDDAG

Invitér dine gæster til en skøn aften på Helenekilde Badehotel.

Start med en velkomstdrink på terrassen eller i et af vores festlokaler. Herefter serverer vi en udsøgt menu, som vores køkkenchef har sammensat af årstidens lokale og økologiske råvarer.

Helenekildes Sommelier sammensætter gerne en vinmenu til jeres menu.

Uanset hvad du vil fejre, vil vi gøre os umage for, at du og dine gæster får et uforglemmelig aften med lækker mad og vin i enestående omgivelser.


Julefrokost

Nyd årets julefrokost med familie, venner eller kolleger på Helenekilde Badehotel. Vi pynter op og forkæler jer med årets julemenu, gløgg eller cocktails med et julet twist.

Hold julefrokosten i et af vores smukke festlokaler eller book hele badehotellet og oplev en julefrokost ud over det sædvanlige. 

Vi sørger for loungemusik i baren og anbefaler gerne bands og DJ’s, hvis I ønsker livemusik. Vi hjælper også gerne med at arrangere en mere familievenlig julefrokost, med hyggelig julestemning, julelys og spil. I bestemmer selv om det skal være festligt eller hyggeligt – eller begge dele!


FESTLIGE AKTIVITETER

Badehotellet og vores omkringliggende naturgrund rummer mange muligheder for aktiviteter og events. Tag på fælles udflugt til stranden med en picnickurv, afhold en festlig petanque-turnering med rosé og charcuterie, eller tilbring en efterårsdag med bålhygge, hjemmelavede toddyer og ristede skumfiduser. Vi hjælper altid gerne med idéer. 

Alt dette kan tilkøbes, når du afholder et arrangement på Badehotellet.