Tilbud

Vi holder åbent hele året og har året rundt forskellige skræddersyede tilbud til dig, der drømmer om at komme væk et øjeblik. Hold øje med vores sæsontilbud, for netop her kan du gøre et godt kup og tage én, du holder særligt af med på tur. I kan slentre langs vandet, mens vi tilbereder kulinariske delikatesser. Nyd et hjemligt ophold, sov som en drøm, indtag morgenmadens delikatesser og vend tilbage til hverdagen som et nyt menneske.

GETAWAY

Hvad gør os lykkelige? Det gør uden tvivl oplevelser med de mennesker, som vi elsker allermest. Forkæl din bedste ven, din kæreste eller én fra familien med et ophold hos os. I hjemlige, uhøjtidelige omgivelser, sørger vi for at sammensætte det perfekte ophold til dig og dine nære. Gå tur langs stranden og nyd roen, mens vi tilbereder mad lavet fra bunden og reder jeres senge! Nyd et hjemligt ophold, sov som en drøm og vend tilbage til hverdagen som et nyt menneske.

Ankomstdag Værelset er klar kl. 14.00. Hjemmebag, kaffe/the & frisk frugt serveres på buffet i stuerne. 3 retters middag i restauranten.

Afrejsedag Morgenbord fra 8.00 – 10.30 Ud-checkning inden kl. 11.00 Massage kan forudbestilles før ankomst eller sammen med din værelsesreservation.

Se mere om vores ophold her


Book ophold


SOMMER 2020

Terrassen er åbent ved godt vejr og her er der servering fra baren og til frokost samt aften. 

Åbningstider:
Baren kl. 10.00 – 23.00
Kaffe og kage kl. 12.00 – 17.00
Wine hour kl. 17.00 – 18.00

*Køkkenet er lukket mellem kl. 17.00 og 18.00 – her serveres der snacks og cookies fra baren. 

Frokost á la carte kl. 12.00 – 15.00
Middag á la carte samt dagens menu kl. 18.00 – 21.30
Søndagsfrokost kl. 12.00 – 15.00 til Helenekilde’s smørrebrød baseret på friske, lokale råvarer. 


UGE 29
onsdag – torsdag – fredag 

Frokost

Der serveres frokost mellem kl. 12.00 – 18.00. Der vil være DJ til at skabe den helt rigtige sommerstemning. 
Frokosten består af skaldyrsfade med sides. 
Kuvertpris på min. kr. 500,- pr. person. 

Middag 

Der serveres en 3 / 2 retters menu til middag mellem kl. 20.00 – 21.30 for inhouse gæster.

Søndag i uge 29 serverer vi Helenekilde’s smørrebrød.

BESØG OS PÅ HELENEKILDE

RESTAURANT

Maden er noget af det, der kræses meget om på Helenekilde Badehotel. Alt, der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er moderne nordisk, hvilket på Helenekilde betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer.

Book bord


OPHOLD

Hvad gør os lykkelige? Det gør uden tvivl oplevelser med de mennesker, som vi elsker allermest. Forkæl din bedste ven, din kæreste eller én fra familien med et ophold hos os. Se vores ophold her

Book ophold


FESTER & EVENTS

Her i livet findes der intet bedre end at forkæle sig selv og sine nærmeste med oplevelser ud over det sædvanlige. Det gælder uanset om det er det uforglemmelige bryllup, en rund fødselsdag eller en konfirmation – for at fejre og mindes de vigtigste dage i livet.

Se mere om fester & events


MØDER

Et møde på Helenekilde Badehotel i historiske lokaler, med udsigt til Kattegat, skaber effektivitet og rum til fordybelse og store tanker. Om det er en halv dag eller flere dage med overnatning, så sørger vi for at jeres møde får et lille stykke af badehotellets traditioner og stemning med, samt at deltagerne får omgivelsernes rå og friske natur ind under huden. 


Kontakt os på tlf: +45 48 70 70 01 eller mail: kontakt@helenekilde.com

Ferie i Byen

Ovenpå sand, strand og solskin kan man godt trænge til et kulturelt input. Vores søsterhotel i København, Hotel Sanders, byder på kunst, design, fest og farver. Skal du alligevel en tur til København, bør du ligge turen forbi Sanders til en festlig og kulturel nat på Københavns bedste hotel.


Besøg Hotel Sanders