Tilbud

Vi holder åbent hele året og har året rundt forskellige skræddersyede tilbud til dig, der drømmer om at komme væk et øjeblik. Hold øje med vores sæsontilbud, for netop her kan du gøre et godt kup og tage én, du holder særligt af med på tur. I kan slentre langs vandet, mens vi tilbereder kulinariske delikatesser. Nyd et hjemligt ophold, sov som en drøm, indtag morgenmadens delikatesser og vend tilbage til hverdagen som et nyt menneske.

GETAWAY

Hvad gør os lykkelige? Det gør uden tvivl oplevelser med de mennesker, som vi elsker allermest. Forkæl din bedste ven, din kæreste eller én fra familien med et ophold hos os. I hjemlige, uhøjtidelige omgivelser, sørger vi for at sammensætte det perfekte ophold til dig og dine nære. Gå tur langs stranden og nyd roen, mens vi tilbereder mad lavet fra bunden og reder jeres senge! Nyd et hjemligt ophold, sov som en drøm og vend tilbage til hverdagen som et nyt menneske.

Ankomstdag Værelset er klar kl. 14.00. Hjemmebag, kaffe/the & frisk frugt serveres på buffet i stuerne. 3 retters middag i restauranten.

Afrejsedag Morgenbord fra 8.00 – 10.30 Ud-checkning inden kl. 11.00 Massage kan forudbestilles før ankomst eller sammen med din værelsesreservation.

Priser


Dobbeltværelse – pris pr. person fra 1.800 kr.


Dobbeltværelse med havudsigt – pris pr. person fra 1.950 kr.


Superior værelse med delvis havudsigt – pris pr. person fra 2.050 kr.


Deluxe værelse med havudsigt – pris pr. person fra 2.100 kr.


Suite – pris pr. person fra 2.250 kr.


BOOK HER


SE LEDIGE DATOER FOR VORES GETAWAY TILBUD HER

SØNDAGSUDFLUGT MED FAMILIEN?

Kig forbi Helenekilde til en traditionel frokost, gå en tur i Hegnet, spis kaffe/kage eller bare nyd den gode udsigt. Vi ses på Helenekilde!

Halvdagsudflugt: Voksen 330 kr. (barn 200 kr.)*
Formiddagskaffe / the / saft
Dansk let frokost
Eftermiddagskaffe / the / kage / frugt / småkager
Heldagsudflugt: Voksen 580 kr. (barn 375 kr.)*
Formiddagskaffe / the / saft
Dansk let frokost
Eftermiddagskaffe / the / kage / frugt / småkager
Let middag + ostertallerken med hjemmelavet kompot.


BOOK SØNDAGSUDFLUGT HER


*Priserne inkluderer ikke drikkevarer.

EFTERÅR PÅ HELENEKILDE

HOLD EFTERÅRSFERIE I SMUKKE OMGIVELSER
Uge 42

Kom og nyd efterårsferien på Helenekilde. Bo med udsigt over havet , gå lange ture i Tisvilde Hegn og nyd vores skræddersyede efterårsmenu på terrassen eller i restauranten. Vi sørger for de bedste rammer til at hygge med familien – og byder på forkælelse for både krop og sjæl. 

Se mere om vores efterårstilbud nedenfor. 

Book jeres ferieophold


KÆRESTETUR I EFTERÅRSFERIEN

Forkæl jer selv med en kærestetur i efterårsferien. Tilbuddet er inklusiv kagebuffet med kaffe/the, en 3-retters menu og et dejligt morgenbord til at byde dagen velkommen. Under hele opholdet er det muligt at gøre gratis brug af vores cykler til at udforske vores smukke omgivelser. 

Book kærestetur


SVAMPEJAGT OG FROKOST
Mandag d. 14/10 og onsdag d. 16/10. 

Vi starter vores tur i skoven kl. 10.00 og spiser frokost på Helenekilde kl. 13.00. Vi inviterer hele familien på svampejagt i Tisvilde Hegn. På turen sørger vi for varm saft, kaffe og småkager til at holde varmen og energien. Vi er tilbage til frokosttid, hvor køkkenet laver fire frokostserveringer med svampe.  

Pris: voksne 375 kr. Halv pris til børn under 12 år. Betaling ved tilmelding. Tilbagebetaling ved aflysning senest 48 timer i forvejen.

Tilmeld her


FROKOST, BÅL OG SKUMFIDUSER 
Alle dage i uge 42. 

Spis frokost på Helenekilde og nyd eftermiddagskaffen med nybagt kage ved bålet. Hver dag i efterårsferien tænder vi op i bålet kl. 15.00. Alle børn og barnlige sjæle kan riste skumfiduser og nyde den hyggelige efterårsstemning efter frokosten.   

Book bord


MASSAGE ELLER YOGA

Trænger du til at bringe hele dit system i balance? Bestil massage eller yoga i forbindelse med dit ophold. Kom hjem fra Helenekilde som et nyt menneske. Få løsnet spændinger og frigiv mere energi i kroppen. Nyd det!
 
Bestil tiden før ankomst eller sammen med din værelsesreservation. 
 

Kontakt os på tlf: +45 48 70 70 01 eller mail: kontakt@helenekilde.com

Ferie i Byen

Ovenpå sand, strand og solskin kan man godt trænge til et kulturelt input. Vores søsterhotel i København, Hotel Sanders, byder på kunst, design, fest og farver. Skal du alligevel en tur til København, bør du ligge turen forbi Sanders til en festlig og kulturel nat på Københavns bedste hotel.


Besøg Hotel Sanders