Tilbud

Vi holder åbent hele året og har året rundt forskellige skræddersyede tilbud til dig, der drømmer om at komme væk et øjeblik. Hold øje med vores sæsontilbud, for netop her kan du gøre et godt kup og tage én, du holder særligt af med på tur. I kan slentre langs vandet, mens vi tilbereder kulinariske delikatesser. Nyd et hjemligt ophold, sov som en drøm, indtag morgenmadens delikatesser og vend tilbage til hverdagen som et nyt menneske.

GETAWAY

Hvad gør os lykkelige? Det gør uden tvivl oplevelser med de mennesker, som vi elsker allermest. Forkæl din bedste ven, din kæreste eller én fra familien med et ophold hos os. I hjemlige, uhøjtidelige omgivelser, sørger vi for at sammensætte det perfekte ophold til dig og dine nære. Gå tur langs stranden og nyd roen, mens vi tilbereder mad lavet fra bunden og reder jeres senge! Nyd et hjemligt ophold, sov som en drøm og vend tilbage til hverdagen som et nyt menneske.

Ankomstdag Værelset er klar kl. 14.00. Hjemmebag, kaffe/the & frisk frugt serveres på buffet i stuerne. 3 retters middag i restauranten.

Afrejsedag Morgenbord fra 8.00 – 10.30 Ud-checkning inden kl. 11.00 Massage kan forudbestilles før ankomst eller sammen med din værelsesreservation.

Priser


Dobbeltværelse – pris pr. person fra 1.800 kr.


Dobbeltværelse med havudsigt – pris pr. person fra 1.950 kr.


Superior værelse med delvis havudsigt – pris pr. person fra 2.050 kr.


Deluxe værelse med havudsigt – pris pr. person fra 2.100 kr.


Suite – pris pr. person fra 2.250 kr.


BOOK HER


SE LEDIGE DATOER FOR VORES GETAWAY TILBUD HER

SØNDAGSUDFLUGT MED FAMILIEN?

Kig forbi Helenekilde til en traditionel frokost, gå en tur i Hegnet, spis kaffe/kage i forårssolen eller bare nyd den gode udsigt. Vi ses på Helenekilde!

Halvdagsudflugt: Voksen 330 kr. (barn 200 kr.)*
Formiddagskaffe / the / saft
Dansk let frokost
Eftermiddagskaffe / the / kage / frugt / småkager
Heldagsudflugt: Voksen 580 kr. (barn 375 kr.)*
Formiddagskaffe / the / saft
Dansk let frokost
Eftermiddagskaffe / the / kage / frugt / småkager
Let middag + ostertallerken med hjemmelavet kompot.


BOOK SØNDAGSUDFLUGT HER


*Priserne inkluderer ikke drikkevarer.

EN SOMMER PÅ LANDET

HELENEKILDE’S SOMMERMENU OG VINKORT

Maden er noget af det, der kræses meget om på Helenekilde Badehotel. Alt, der serveres på hotellet, laves fra grunden af sæsonens friske råvarer, og menukortet varierer med årstiderne. Stilen er moderne nordisk, hvilket på Helenekilde betyder enkel og velsmagende mad uden for mange dikkedarer.

Se vores Sommermenu og Vinkort.


DANSK KREBSEGILDE PÅ BADEHOTELLET

Vi holder dansk krebsegilde med langbord og skaldyr fra Kattegat. Bestil bord i god tid, da det er et populært arrangement. 

Vi ses til en hyggelig aften på Badehotellet d. 9. august kl. 18.30. Pris er 695 kr. pr. mand og for dette fås 5 serveringer. 

Vi er udsolgt fredag d. 9. august! Derfor afholder vi endnu et krebsegilde d. 30. august kl. 18.30 til jer, der gerne vil slutte sommeren festligt af med friske skaldyr fra Kattegat. 

Menu

  • Kammusling m. glaskål, jernurt og gran
  • Ragout af dampet torsk m. nye kål, østers og urter fra Tisvildeleje strand
  • Jomfruhummertatar m. bagt selleri, syltede tomater, kold jomfruhummer consomme, fennikel og fermenteret hvidløg
  • Pil-selv krebs tilberedt på bålstedet over enebærgrene og gran m. pisket creme fraiche – tærte m. dildstuvede kartofler, brændt citron, krondild og kantareller 
  • Hasselnød, marengs og kaffedessert 

Bestil jeres bord på kontakt@helenekilde.com


MASSAGE

Trænger du til at bringe hele dit system i balance, skal du prøve en massage hos vores husmassør Birgit, som er i en klasse for sig. En time hos Birgit, og du kommer ud som et nyt menneske. Hun hjælper med at løsne spændinger og frigive mere energi i kroppen. Nyd det!
 
Bestil tiden før ankomst eller sammen med din værelsesreservation. Læs mere her
 

Kontakt os på tlf: +45 48 70 70 01 eller mail: kontakt@helenekilde.com

Ferie i Byen

Ovenpå sand, strand og solskin kan man godt trænge til et kulturelt input. Vores søsterhotel i København, Hotel Sanders, byder på kunst, design, fest og farver. Skal du alligevel en tur til København, bør du ligge turen forbi Sanders til en festlig og kulturel nat på Københavns bedste hotel.


Besøg Hotel Sanders