DIT LIVS FEST

Her i livet findes der intet bedre end at forkæle sig selv og sine nærmeste med oplevelser ud over det sædvanlige. Det gælder uanset om det er det uforglemmelige bryllup, en rund fødselsdag eller en konfirmation – for at fejre og mindes de vigtigste dage i livet.

I smukke lokaler med en betagende udsigt ud over vandet, dækker vi op og pynter bordene med hvide duge, stemningssættende lys og sæsonens blomster alt i mens, at køkkenet gør sig umage med at kreere en fantastisk menu.

»Skal du sætte den perfekte personlige ramme for dit selskab, så er du hjemme på Helenekilde Badehotel«

På terrassen kan gæsterne nyde bobler og hinanden, i haven er der liggestole hvor man henslængt kan nyde udsigten – og da havet ligger for jeres fod, er det altid muligt at trippe ned af trappen og kaste sig i bølgerne.

Vi tilbyder alle former for arrangementer: Fødselsdage, Barnedåb, Receptioner & Events og Cocktailaftener. Så skal du sætte den perfekte personlige ramme for dit selskab, så er du hjemme på Helenekilde Badehotel.

Læs mere om bryllup på Helenekilde

Frokostselskaber

Påskefrokost? Julefrokost? Eller bare en god frokost i venners lag? Med den betagende udsigt over Kattegat har du mulighed for at skabe den perfekte ramme for en uforglemmelig frokost. Hos os er et frokostselskab ikke bare et måltid – det er en oplevelse. I kan slentre langs vandet, hoppe i bølgen, nyde drinks på terrassen, spille petanque i haven om sommeren og spille skak foran kaminilden om vinteren. Eller omvendt!

»Hos os er et frokostselskab ikke bare et måltid – det er en oplevelse.«

Skal du sætte den perfekte personlige ramme for dit selskab, så er du hjemme på Helenekilde. Inviter gæsterne til kl. 13.00 og nyd en frokost og eftermiddag på hotellet. ‘Helenekilde Frokost’ består af 5 små klassisk danske retter serveret på bordet som en siddende buffet – pris pr. person kr. 350,-.

Ved minimum 20 personer skal I leje eget lokale, som I har til rådighed frem til kl. 17.00. Der er mulighed for at slutte frokosten af med kaffe og hjemmebag. Hvis I er et selskab på over 35 personer lejer man hele hotellet inkl. vores 28 værelser.

Julefrokost 2019

Invitér dine kollegaer til gløgg og æbleskiver, en tur i havet, middag inspireret af det bedste fra julen, vin og overnatning med udsigt.
Vågn op til skønt dansk morgenbord efter en hyggelig aften.

Pris fra kr. 1350,00

Julefrokosten

Ryk årets julefrokost ud af de gængse lokaler og drag op til de hjemlige og uforglemmelige omgivelser hos os nordpå.

Mens vi arbejder i køkkenet, kan I nyde gåture langs stranden, drinks i stuerne eller måske ligefrem tage en dukkert. Mulighederne er mange, og vi er her for at hjælpe jer og sammensætte en skræddersyet, uforglemmelig aften.

I året 2020 har vi følgende ledige datoer:
         d. 26. – 27. november                 d. 3. – 4. december                  d. 10. – 11. december


KLASSISK DANSK JULEFROKOST PÅ HELENEKILDE


Ring til os på +45 48 70 70 01 eller skriv på kontakt@helenekilde.com for at få flere informationer om julefrokost på Helenekilde.