Det sker på Helenekilde Badehotel

Brunch & Bobler på Helenekilde

Udvalgte søndage i november og december fra kl. 11:00

Lad søndagsturen gå til Tisvilde og nyd en lækker brunch med bobler i første række på Helenekilde Badehotel. 

Nyd vores lækre brunch og Danmarks vildeste udsigt. Vores køkkenchef sørger for hjemmelavede lækkerier – uanset om du bor på Badehotellet eller bare trænger til at blive forkælet. Se menu her.

Menu Pris kr. 395,- pr. person.

– Book bord den 29. november, den 6. december eller den 13. december –
Ophold med middag

Vi serverer en 3 retters menu baseret på de fineste, lokale råvarer, og når I så er mætte og glade, venter jeres værelse hvor I kan læne jer tilbage og falde til ro, til lyden af havbrus.


Julehygge på Landet

Vi klar til at forkæle jer med dejlig julestemning på Helenekilde Badehotel. Vi serverer hjemmelavet gløgg, vinterens lækre menu og sommelierens udvalgte vine. 


Søndagsfrokost

Hver søndag fra kl. 12:00 til 15:00
Nyd søndagen på Helenekilde Badehotel. Vi sørger for lækkert smørrebrød, hjemmelavet snaps og skøn udsigt. Afslut frokosten med en tur i bølgen blå eller et dejligt stykke hjemmebagt mazarintærte med vaniljecreme og bær fra Tisvilde.Middag

Alle dage fra kl. 18:00 til 21:30
På Helenekilde Badehotel serverer vi lækre a la carte retter, samt dagens menu – både på hverdage og i weekender. Dagens menu skræddersys a chefkokken på dagen og varierer efter sæsonens råvarer. Vi anbefaler sommelierens vinmenu til dagens menu.


Kaffe/the og kagebord

Hver dag kan du nyde vores kaffe/the og dagens hjemmebagte kage på terrassen eller i restauranten fra kl. 12:00 til kl. 17:00.


Maden på Helenekilde

Der kræses om maden på Helenekilde Badehotel. Vores køkken er baseret på årstidens friske råvarer og kokkene udvælger gerne det, som er produceret lokalt og økologisk.


Hold din næste fest

Her i livet findes der intet bedre end at forkæle sig selv og sine nærmeste med oplevelser ud over det sædvanlige. Det gælder uanset om det er det uforglemmelige bryllup, en rund fødselsdag eller en konfirmation – for at fejre og mindes de vigtigste dage i livet.


Hold jeres næste møde eller konference

Et møde på Helenekilde Badehotel i historiske lokaler, med udsigt til Kattegat, skaber effektivitet og rum til fordybelse og store tanker. Om det er en halv dag eller flere dage – vi glæder os til at give jer et stykke af badehotellet’s traditioner og stemning med på vejen.


ÅBNINGSTIDER

Restauranten serverer frokost fra kl. 12:00 til 15:00 og middag fra kl. 18:00 til 21:30. Til dig der altid er lidt sulten serveres der snacks fra kl. 15:00 til 17:00.

Til den søde tand vil der være Helenekilde’s hjemmebagte kage og kaffe/the hver dag fra kl. 12:00 til 17:00.