Det sker på Helenekilde Badehotel

Brunch & Bobler på Helenekilde

Udvalgte søndage i 2021. Vi glæder os til at byde dig velkommen, når vi åbner igen. 

Lad søndagsturen gå til Tisvilde og nyd en lækker brunch med bobler i første række på Helenekilde Badehotel. 

Nyd vores lækre brunch og Danmarks vildeste udsigt. Vores køkkenchef sørger for hjemmelavede lækkerier – uanset om du bor på Badehotellet eller bare trænger til at blive forkælet. Se menu

Menu Pris kr. 395,- pr. person.


DINING WEEK I UGE 21 & 22

Trænger du til en hyggelig spiseoplevelse ved havet? Besøg os til Dining Week fra d. 24 maj til d. 6. juni og nyd en lækker frokost eller middag på Helenekilde Badehotel. Vi sørger for hyggelig stemning, betagende havudsigt og en delikat 3- retters menu, sammensat af vores køkkenchef ud fra årstidens lokale råvarer. 

Sæt ekstra krydderi på din spiseoplevelse og book et ophold på Helenekilde i påskeferien.Weekendophold på Helenekilde

Book 3 nætter, betal for 2. Nyd en forlænget weekend med masser af skønne fristelser. Tag en frisk badetur og bliv varmet godt igennem med en varm toddy foran pejsen.


Sauna & havbad

Kombinér et frisk havbad med en tur i vores smukke sauna, med udsigt over Kattegat. Slap af – og nyd en særlig stund på Badehotellet.


Søndagsfrokost

Hver søndag fra kl. 12:00 til 15:00
Nyd søndagen på Helenekilde Badehotel. Vi sørger for en lækker frokostmenu, hjemmelavet snaps og skøn udsigt. Afslut frokosten med en tur i bølgen blå eller et dejligt stykke hjemmebagt kage og en kop kaffe.Middag

Alle dage fra kl. 18:00 til 21:30
På Helenekilde Badehotel serverer vi la carte retter, samt dagens lækre 3 retters menu – både på hverdage og i weekender. Dagens menu skræddersys a chefkokken på dagen og varierer efter sæsonens råvarer. Vi anbefaler sommelierens vinmenu til dagens menu.


Kaffe/the og kagebord

Hver dag kan du nyde vores kaffe/the og dagens hjemmebagte kage på terrassen eller i restauranten fra kl. 12:00 til kl. 17:00.


Maden på Helenekilde

Der kræses om maden på Helenekilde Badehotel. Vores køkken er baseret på årstidens friske råvarer og kokkene udvælger gerne det, som er produceret lokalt og økologisk.


Hold din næste fest

Her i livet findes der intet bedre end at forkæle sig selv og sine nærmeste med oplevelser ud over det sædvanlige. Det gælder uanset om det er det uforglemmelige bryllup, en rund fødselsdag eller en konfirmation – for at fejre og mindes de vigtigste dage i livet.


Hold jeres næste møde eller konference

Et møde på Helenekilde Badehotel i historiske lokaler, med udsigt til Kattegat, skaber effektivitet og rum til fordybelse og store tanker. Om det er en halv dag eller flere dage – vi glæder os til at give jer et stykke af badehotellet’s traditioner og stemning med på vejen.


Åbningstider:

Frokost serveres fra kl. 12.00 til 15.00
Middag serveres fra kl. 18.00 til 21.30
Baren er åben til drinks og snacks fra kl. 10.00 – 22.00
Kaffe og kage fra kl. 12 – 17.00

Ved frokost eller middag anbefaler vi, at bestille bord i forvejen.