Det sker på Helenekilde Badehotel


Ophold med middag

Vi serverer en 3 retters menu baseret på de fineste, lokale råvarer, og når I så er mætte og glade, venter jeres værelse hvor I kan læne jer tilbage og falde til ro, til lyden af havbrus.


Efterårshygge

Sæt pause på hverdagen, og tag turen op til skønne Tisvildeleje. Nyd efterårets friske luft og smukke nuancer tæt på vandet og naturen.


Søndagsfrokost

Hver søndag fra kl. 12:00 til 15:00
Nyd søndagen på Helenekilde Badehotel. Vi sørger for lækkert smørrebrød, hjemmelavet snaps og skøn udsigt. Afslut frokosten med en tur i bølgen blå eller et dejligt stykke hjemmebagt mazarintærte med vaniljecreme og bær fra Tisvilde.Middag

Alle dage fra kl. 18:00 til 21:30
På Helenekilde Badehotel serverer vi lækre a la carte retter, samt dagens menu – både på hverdage og i weekender. Dagens menu skræddersys a chefkokken på dagen og varierer efter sæsonens råvarer. Vi anbefaler sommelierens vinmenu til dagens menu.


Kaffe/the og kagebord

Hver dag kan du nyde vores kaffe/the og dagens hjemmebagte kage på terrassen eller i restauranten fra kl. 12:00 til kl. 17:00.


Dining Week på Helenekilde

 Besøg os til Dining Week i efterårsferien og nyd en lækker frokost eller middag på Helenekilde Badehotel. Se 3-retters menu her.


Hold din næste fest

Her i livet findes der intet bedre end at forkæle sig selv og sine nærmeste med oplevelser ud over det sædvanlige. Det gælder uanset om det er det uforglemmelige bryllup, en rund fødselsdag eller en konfirmation – for at fejre og mindes de vigtigste dage i livet.


Hold jeres næste møde eller konference

Et møde på Helenekilde Badehotel i historiske lokaler, med udsigt til Kattegat, skaber effektivitet og rum til fordybelse og store tanker. Om det er en halv dag eller flere dage – vi glæder os til at give jer et stykke af badehotellet’s traditioner og stemning med på vejen.


ÅBNINGSTIDER

Terrassen er åben for drinks og servering ved godt vejr fra kl. 10.00 til 23.00. Restauranten serverer frokost fra kl. 12:00 til 15:00 og middag fra kl. 18:00 til 21:30. Til dig der altid er lidt sulten serveres der snacks fra kl. 15:00 til 17:00.

Hver søndag fra d. 1. april til d. 1. november inviterer vi til Søndagsfrokost fra kl. 12:00 til 15.00. Hver søndag serverer vi Helenekilde’s lækre smørrebrød.

Til den søde tand vil der være Helenekilde’s hjemmebagte kage og kaffe/the hver dag fra kl. 12:00 til 17:00.

Køkkenet er lukket i mellem kl. 17:00 til 18:00. I dette tidsrum holder vi Wine Hour, hvor vi serverer udvalgte vine til en billigere pris. Til Wine Hour serveres også snacks og cookies fra baren.