Sommer på Helenekilde


OPHOLD PÅ HELENEKILDE

Sæt pause på hverdagen, og tag turen op til skønne Tisvildeleje. Her står tiden stille, og der ligges op til ro og fordybelse. Tag en dyb indånding af den friske havluft, og lad os forkæle jer for en dag eller to.

Book en enkelt overnatning eller to – eller hold ferie på badehotellet. Vi glæder os til at forkæle dig uanset hvor længe du bliver


ÅBNINGSTIDER DENNE SOMMER

Terrassen er åben for drinks og servering ved godt vejr fra kl. 10.00 til 23.00. Restauranten serverer frokost fra kl. 12:00 til 15:00 og middag fra kl. 18:00 til 21:30. Til dig der altid er lidt sulten serveres der snacks fra kl. 15:00 til 17:00.

Hver søndag fra d. 1. april til d. 1. november inviterer vi til Søndagsfrokost fra kl. 12:00 til 15.00. Hver søndag serverer vi Helenekilde’s lækre smørrebrød.

Til den søde tand vil der være Helenekilde’s hjemmebagte kage og kaffe/the hver dag fra kl. 12:00 til 17:00.

Køkkenet er lukket i mellem kl. 17:00 til 18:00. I dette tidsrum holder vi Wine Hour, hvor vi serverer udvalgte vine til en billigere pris. Til Wine Hour serveres også snacks og cookies fra baren.


PINSEPETANQUE

Årets petanqueturnering er desværre udskudt grundet Corona. I er altid velkomne til at benytte vores petanquebane efter en hyggelig frokost på Helenekilde. Kontakt receptionen for udstyr.

Hold jer opdateret her på siden om fremtidige petanqueturneringer.

Pakkepris er kr. 250,- pr. person og kr. 1.000,- for et hold på 4. Prisen pr. person inkluderer to smørrebrød til frokost, én forfriskning og en professionel instruktør. Kaffe og hjemmebagt kage kan tilkøbes.


SANKT HANS

Den 23. juni 2020.

Nyd en stemningsfuld og hyggelig Skt. Hans aften på Helenekilde Badehotel. Denne sommer passer vi ekstra godt på hinanden og nyder bålet, udsigten og naturen – sammen, men på afstand.

Aftenen begynder kl. 18:00 til drinks i baren. Herefter serverer vi en sammensat menu af sæsonens friske råvarer til kr. 495,- pr. person. Prisen inkluderer to serveringer og en dessert. Hertil kan der tilkøbes vores vin menu til kr. 225,- pr. person.

Når alle er glade og mætte vil det være muligt at se bålet på stranden i Tisvilde eller blive ved vores eget bålsted til solnedgang, folkemusik i haven og gode drinks fra baren.


KREBSEGILDE

Kom til dansk krebsegilde med langbord og skaldyr den 13. august 2020.

Denne sommer passer vi ekstra godt på hinanden og nyder stemningen, sommeren og udsigten – sammen, men på afstand.

Bestil jeres bord i god tid, da det er et populært arrangement.


KONCERTER

Kom og oplev Helenekilde’s intime koncerter. Grundet Corona gennemføres disse kun hvis det er muligt. Følg med på vores Instagram og Facebook samt her på siden.

Vi starter aftenen med en velkomstdrink på terrassen, hvor der nydes dagens sidste solstråler. Herefter vil vi byde jer til bords til køkkenchefens 3 retters menu – lavet på de fineste, lokale råvarer. Vi vil servere vores vinmenu hertil som er afstemt efter retterne.

Efter middagen begynder en smuk og akustisk oplevelse i salen med særligt udvalgt kunstnere.

Slut aftenen af med en overnatning på badehotel, og nyd en rolig morgen med Helenkildes morgenbord dagen derpå.

Reserver din plads til vores koncerter – kontakt os på kontakt@helenekilde.com, så kontakt vi dig, når det endelige program er på plads.