Det sker på Helenekilde Badehotel

SANKT HANS PÅ HELENEKILDE

Den 23. juni 2021.

Nyd en klassisk Sankt Hans aften på Helenekilde Badehotel. Vi sørger for hyggelig stemning i første række med skaldyr og Danmark’s dejligste udsigt.

Aftenens program
Velkomst og snacks fra kl. 17.30
Restaurant Kilden’s 3-retters midsommermenu med skaldyrsfad kl. 18.30
Bålsted, skumfiduser, snobrød og sommeraften-hygge.

Se menu her.

Efter middag, tænder vi op i Helenekildes eget lille intime bålsted og fejrer den lyse danske nat med solnedgang, musik og cocktails i Haven.

Pris kr. 895,- pr. person.Weekendophold på Helenekilde

Book 3 nætter, betal for 2. Nyd en forlænget weekend med masser af skønne fristelser. Tag en frisk badetur og bliv varmet godt igennem med en varm toddy foran pejsen.


Sauna & havbad

Kombinér et frisk havbad med en tur i vores smukke sauna, med udsigt over Kattegat. Slap af – og nyd en særlig stund på Badehotellet.


Søndagsfrokost

Hver søndag fra kl. 12:00 til 15:00
Nyd søndagen på Helenekilde Badehotel. Vi sørger for en lækker frokostmenu, hjemmelavet snaps og skøn udsigt. Afslut frokosten med en tur i bølgen blå eller et dejligt stykke hjemmebagt kage og en kop kaffe.Middag

Alle dage fra kl. 18:00 til 21:30
På Helenekilde Badehotel serverer vi la carte retter, samt dagens lækre 3 retters menu – både på hverdage og i weekender. Dagens menu skræddersys a chefkokken på dagen og varierer efter sæsonens råvarer. Vi anbefaler sommelierens vinmenu til dagens menu.


Kaffe/the og kagebord

Nyd vores kaffe/the og dagens hjemmebagte kage på terrassen eller i restauranten.


Maden på Helenekilde

Der kræses om maden på Helenekilde Badehotel. Vores køkken er baseret på årstidens friske råvarer og kokkene udvælger gerne det, som er produceret lokalt og økologisk.


Hold din næste fest

Her i livet findes der intet bedre end at forkæle sig selv og sine nærmeste med oplevelser ud over det sædvanlige. Det gælder uanset om det er det uforglemmelige bryllup, en rund fødselsdag eller en konfirmation – for at fejre og mindes de vigtigste dage i livet.


Hold jeres næste møde eller konference

Et møde på Helenekilde Badehotel i historiske lokaler, med udsigt til Kattegat, skaber effektivitet og rum til fordybelse og store tanker. Om det er en halv dag eller flere dage – vi glæder os til at give jer et stykke af badehotellet’s traditioner og stemning med på vejen.


Åbningstider:

Morgenmad serveres kun for overnattende gæster fra kl. 8.00 – 10.30.
Frokost serveres fra kl. 12.00 til 15.00.
Middag serveres fra kl. 18.00 til 21.00.
Baren er åben til drinks og snacks fra kl. 10.00 – 22.00.
Kaffe og kage fra kl. 12 – 17.00.

Ved frokost eller middag anbefaler vi, at bestille bord i forvejen.