Konferencer

Helenekilde Badehotel er meget mere end et badehotel. Det er også et oplagt møde- og konference sted med sin naturskønne beliggenhed kun 45 minutters kørsel fra København.

Hotellet råder over fire mødelokaler med plads fra 2 til 30 personer. Alle mødelokalerne er udstyret med standard AV udstyr, og der er trådløst internet i hele huset.

Under hele forløbet serveres der frugt, isvand og kaffe/te i konferencelokalerne, men hvert enkelt ophold tilpasses efter gæsternes individuelle ønsker.

Mødet

Mangler du de perfekte og personlige mødefaciliteter?

Der er ingen tvivl om, at de omgivelser, vi befinder os i har stor indvirkning på måden vi tænker, trives og arbejder på. Derfor er det også en god idé at forlade den gængse arbejdsplads og drage ud i nye, inspirerende omgivelser, når der skal holdes møder, tænkes kreativt eller lægges fornyende strategier.

Vi har plads fra alt mellem 2 og 30 deltagere i vores mødelokaler, som er udstyret med wifi, blokke, penne, whiteboard og hvad hjertet ellers må begære. Dagen/dagene igennem sørger vi for alskens lækkerier fra køkkenet.

Konferencer
Se 1½ døgns mødepakken her
Konferencer
11 ekstra forslag til at gøre mødet lidt sjovere

Out of the box

Bryd rammerne og kom på et fantastisk og mest af alt livgivende ophold. I venners lag eller i firmaregi kan I udfordre jer selv og hinanden i mountainbike, yoga, vandreture eller ligefrem drage på skattejagt. Der findes intet bedre end at røre kroppen og få pulsen op. Det får os til at se verden på nye måder og giver overskud til at løse de udfordringer, vi står overfor. Og så er det også bare fantastisk at more sig – bare for at more sig!

Julefrokosten

Ryk årets julefrokost ud af de gængse lokaler og drag op til de hjemlige og uforglemmelige omgivelser hos os nordpå.

Mens vi arbejder i køkkenet, kan I nyde gåture langs stranden, drinks i stuerne eller måske ligefrem tage en dukkert. Mulighederne er mange, og vi er her for at hjælpe jer og sammensætte en skræddersyet, uforglemmelig aften.

Fredag den 24. november, 8. & 15. december

Kl. 15.00  Ankomst & check in på værelserne
I stuerne serveres Glögg & juleknas

Kl. 18.30 3 retters juleinspireret menu med dertil hørende vin menu

Kl. 21.30 Helenekilde byder på den første cocktail
(forhåbentlig én af mange…) i baren og vi skruer op for musikken…

Lørdag
Kl. 09.00 Morgenbord
Kl. 11.00  Afrejse

Kr. 1.350,- pr. person i dobbeltværelse //
Kr. 1.550,- pr. person i enkeltværelse